Voor 15:00 besteld, morgen GRATIS bezorgd!
Graag een mooie videofoonset maar geen zin om allerlei kabels te gaan trekken? Ontdek de CYCLOPS.

De CYCLOPS is een echte plug & play video intercom. Deze draadloze set is eenvoudig te monteren. Doordat de CYCLOPS beschikt over een portable binnenpost kan je overal in huis zien wie er voor de deur staat.

Ook wanneer je niet thuis bent let de CYCLOPS op de voorbijgangers. De videofoon maakt automatisch een foto van iedereen die in een straal van 4 m komt. Deze foto’s worden opgeslagen in het interne geheugen. Zo kan je heel eenvoudig kijken wie er die dag aan de deur is geweest. Bij sabotage aan de buitenpost klinkt er een luid alarmsignaal. Dit signaal klinkt buiten én binnen. Ook wordt er een foto gemaakt en doorgestuurd naar de binnenpost. Hierdoor kan u meteen in actie komen en worden de saboteurs afgeschrikt.

CYCLOPS 2 1140x500 WEB

De set is uit te breiden met meerdere binnen- en buitenposten. Dit kan handig zijn wanneer je verschillende toegangen rondom je huis of kantoorpand hebt. Daarnaast is het bij gebruik van meerdere binnenposten niet nodig om continue de verplaatsbare binnenpost mee te nemen. Zet er bijvoorbeeld een in de keuken, woonkamer en boven in de hal. Zo hoef je je nooit meer te haasten naar de binnenpost. Daarnaast is het ook mogelijk om intern, dus via de verschillende binnenposten, te communiceren. Handig wanneer je partner of kinderen boven zijn en jij het eten klaar hebt staan.

Enthousiast? Bestel deze plug & play videofoonset voor maar €  504,- excl. btw!

Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie