Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Op maat gemaakte IP Camera set Portacon

Camerabeveiliging toepassen bij je kantoor, bedrijventerrein of woonhuis? Dit kan met een IP camera set van Portacon. Met een IP bewakingscamera set breng je eenvoudige elke gewenste locatie in beeld. Een IP camera set is naast het toezichthouden, ook afschrikwekkend voor ongenode gasten. Een IP camera set is verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Omdat iedere situatie anders is, maken onze camera experts graag een cameraplan op maat. Op deze manier heb je een IP camera set die voldoet aan al je eisen en wensen.

Een IP camera set bestaat uit de volgende onderdelen:

WAT IS EEN OP MAAT GEMAAKTE IP BEWAKINGSCAMERA SET?

Bij het toepassen van camerabewaking heb je de keuze tussen HDCVI camera’s en IP camera’s. Een ander woord voor IP camera is netwerkcamera. IP staat dan ook voor ‘internet protocol’. De IP camera’s worden aangesloten op het internet en zijn geschikt voor het versturen van hoge kwaliteitsbeelden. De real time beelden worden omgezet in data en verstuurd via het internet. Hierdoor zit er een kleine vertraging in de beelden wanneer je via je telefoon of pc meekijkt.

IP camera’s zijn verkrijgbaar in drie varianten:

Een IP camera set kopen doe je bij ons van het toonaangevende merk: Dahua. Dahua is hét merk op het gebied van camerabewaking. Het Chinese merk is van hoge kwaliteit en voorzien van betaalbare prijzen. Naast het ruime assortiment aan IP camera’s, is Dahua ook de ontwikkelaar van de HDCVI camera.

IP CAMERA SET KOPEN OP MAAT?

Een IP camera set kopen kan tegenwoordig snel via het internet. Echter raden wij aan, altijd advies van een camera expert, zoals Portacon, te vragen. Een IP bewakingscamera set wordt namelijk samengesteld naar aanleiding van de locatie. Via onze website bekijk je het ruime assortiment aan IP camera’s en toebehoren. Voor een cameraplan op maat met bijbehorende offerte kan je contact opnemen met één van onze camera experts.

Graag de mogelijkheden van een IP bewakingscamera set in het echt bekijken? Wij verwelkomen je graag in onze showroom.