Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
Filter »

Draaideuropeners

   
Automatische draaideur

Draaideurautomaat ARIA met automatisch aangedreven sluiting

ARIA

direct leverbaar

 • Energiezuinige functie
 • Modern en elegant
 • Automatische sluiting
€ 1.285,00 excl. btw € 1.554,85 incl. btw
Draaideurautomaat

Draaideurautomaat ARIA S met veersluiting

ARIAS

direct leverbaar

 • Veersluiting
 • Energiezuinig
 • Voor 1 of 2 deuren
€ 1.726,00 excl. btw € 2.088,46 incl. btw
Deuropener elektrisch DIGIWAY

Draaideur automaat CDVI DIGIWAY

C543095

direct leverbaar

 • Max. 120 kg - 1,2m breed
 • Ingebouwde ontvanger
 • Ingebouwde batterij
€ 1.308,00 excl. btw € 1.582,68 incl. btw
Draaideur automaat CDVI DIGIWAY-SR

Draaideur automaat CDVI DIGIWAY-SR

C543165

2-5 dagen

 • Max. 200 kg
 • Ingebouwde ontvanger
 • Universele arm
€ 2.218,00 excl. btw € 2.683,78 incl. btw
Lineaire poortopener BILL

Poortopener kit BILL30M

9591400

direct leverbaar

 • Sterke poortopener
 • Voor vleugels tot 2,5 mtr.
 • Stalen, bronzen tandwielen
€ 795,07 excl. btw € 962,03 incl. btw
Deuropener draadloos Kit BILL50M

Poortopener kit BILL50M

9591401

direct leverbaar

 • Sterke poortopener
 • Voor vleugels tot 4 mtr.
 • Stalen, bronzen tandwielen
€ 849,63 excl. btw € 1.028,05 incl. btw

Elektrische draaideuropener voor garage- en binnendeuren

Wil je binnendeuren of je openslaande garagedeuren voorzien van automatisering? Dit is mogelijk met één van de draaideuropeners van Portacon. Wij hebben een ruim assortiment draaideuropeners. Onze draaideuropeners bekijk je online op onze website.

AUTOMATISCHE DRAAIDEUR OPENER VOOR BINNEN

Een automatische draaideur opener kan eenvoudig binnen worden toegepast als er een binnendeur geautomatiseerd moet worden. Een automatische draaideur opener zie je vaak terug in:

 • Ziekenhuizen
 • Revalidatiecentra
 • Verzorgingshuizen
 • Horeca
 • Gebouwen met facilitaire voorzieningen

Wanneer iemand hulpbehoevend is kan een automatische draaideur opener een goede oplossing zijn. De automatische draaideur opener die wij aanbieden is de DIGIWAY van CDVI. De DIGIWAY automatische draaideur opener is geschikt voor deuren tot 120 kg. Door zijn universele arm kan de automatische draaideur opener op veel deuren worden gemonteerd. De automatische draaideur opener kan de deur open duwen én dicht trekken. Ook beschikt de DIGIWAY over een ingebouwde ontvanger en wordt er standaard één handzender meegeleverd. Aangezien de automatische draaideur opener is voorzien van obstakeldetectie zal de automatische draaideur opener weer opengaan als er een persoon of object in de doorgang staat.

ACCESSOIRES VOOR EEN DRAAIDEUR OPENER

Bij het toepassen van een DIGIWAY zijn er veel bijbehorende accessoires beschikbaar. Bij het gebruik van een codepaneel of een proximitylezer gaat de deur alleen automatisch openen wanneer deze persoon bevoegd is om de deur te openen. Dit kan bijvoorbeeld worden toegepast bij een magazijndeur die alleen geschikt is voor personeel. In een zorginstelling, horeca of gebouwen met sanitaire faciliteiten  adviseren wij de CleanSwitch toe te passen. De CleanSwitch is een aanraakvrije schakelaar. Met een duidelijke handbeweging wordt de deur automatisch geopend. Doordat het niet nodig is om de schakelaar fysiek aan te raken kan de verspreiding van bacteriën en ziektekiemen worden beperkt. Een goede uitkomst met de toenemende hygiëne eisen in deze gebouwen. Er zijn verschillende uitvoeringen van de CleanSwitch beschikbaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om een vertrouwde ouderwetse paddestoel drukknop te gebruiken. Deze drukknop is goed herkenbaar voor ouderen. Naast de paddestoel drukknop hebben wij een ruime collectie drukknoppen beschikbaar.

ELEKTRISCHE DRAAIDEUROPENER VOOR DE GARAGE

Veel garages worden tegenwoordig voorzien van twee openslaande deuren. Wanneer je een garage hebt met twee openslaande deuren is een standaard garagedeuropener niet geschikt om de garagedeuren mee te automatiseren. Voor het automatiseren van openslaande garagedeuren wordt een elektrische draaideuropener toegepast. De elektrische draaideuropener die wordt gebruikt is eigenlijk een poortopener. Echter zijn deze poortopeners uitermate geschikt voor het elektrisch maken van openslaande deuren van een garage. De poortopeners die fungeren als een elektrische draaideuropener voor een garage zijn:

Bij het toepassen van een poortopener als elektrische draaideuropener voor de openslaande deuren van een garage, moet er goed rekening gehouden worden met de maatvoering. De maatvoering van de opener is terug te vinden in de montagehandleiding op onze website. Wanneer je niet zeker weet welke elektrische draaideuropener geschikt is adviseren wij je contact met ons op te nemen. Graag ontvangen wij een aantal foto’s van de situatie of een tekening die voorzien is van maatvoering. Op deze manier kunnen wij beoordelen welke elektrische draaideuropener geschikt is voor de garage.

ONLINE ELEKTRISCHE DRAAIDEUROPENER KOPEN

Een elektrische draaideuropener kopen kan eenvoudig via onze website. Op onze website vind je een overzicht van onze elektrische draaideuropeners. Deze draaideuropeners zijn geschikt voor binnendeuren en openslaande garagedeuren. Wanneer het product op voorraad is en je bestelt voor 15:00 uur, wordt de elektrische draaideuropener morgen gratis bezorgd. Heb je technische vragen tijdens de installatie? Wij hebben een technische dienst beschikbaar die telefonisch support kan leveren. Wil je graag een offerte inclusief installatie? Ook dat is mogelijk. Onze afdeling verkoop maakt graag een offerte voor een elektrisch draaideuropener inclusief montage. Een offerte kan worden aangevraagd via het offerteformulier op de website.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van een elektrische draaideuropener? Onze adviseurs helpen je graag verder!