logo intratone 360x180

INTRATONE is een onderdeel van de firma COGELEC. Dit is een fabrikant die toegangscontrole- en intercomsystemen produceert. Vanaf 2003 tot heden is de organisatie marktleider op de Franse markt. In 2006 is het merk INTRATONE gelanceerd, dé specialist van intercoms. 

bandeau web export home intratone oct15 2 003726000 1614 07102015

INTRATONE wil meer dan alleen het aanbieden van een stuk comfort. Zij willen dat hun producten voor iedereen toegankelijk zijn. Speerpunten hiervoor zijn:

  • Financieel
  • Fysiek
  • Technologisch

‘Intercoms voor iedereen’  ‘Eindelijk een intercom die niemand vergeet’

Financieel

INTRATONE maakt haar producten financieel toegankelijk doordat hun oplossing tot 10 keer voordeliger is wanneer een systeem met kabels moet worden aangelegd. Tevens is het intercomsysteem voordeliger in gebruik, doordat er minder onderhoud vereist word.

Fysiek

De intercomsystemen van INTRATONE zijn uitermate geschikt voor ouderen en mindervaliden. INTRATONE maakt het mogelijk op vanaf de bank te zien wie er voor de deurstaat en eventueel diegene toegang te verlenen.

Technologisch

De intercoms zijn erg gebruiksvriendelijk. Tevens gebeurd het updaten en beheren op afstand en in real time. Dit maakt de systemen van INTRATONE technologisch toegankelijk.

Met het gebruik van een intercomsysteem van INTRATONE is het niet meer noodzakelijk om een vast toestel in uw huis of gebouw te monteren. In plaats van het gebruik van een vast toestel is het nu mogelijk om uw bestaande telefoon (vast of mobiel) te gebruiken. Het voordeel hiervan is dat de gebruiker geen nieuw apparaat hoeft leren te beheersen.

Beheer u toegangscontrole op afstand

INTRATONE biedt een complete oplossing voor het beheren van uw toegangscontrolesysteem op afstand. Door het gebruik van een beheerwebsite kan het complete toegangscontrolesysteem beheert worden. Er kunnen eenvoudig badges en handzenders worden aangeleerd, gewijzigd of verwijderd. Tevens is er een mogelijkheid om tijdvakken in te stellen. Deze kunnen per persoon verschillen.  Als beheerder kan men zien wanneer iemand toegang heeft gekregen of niet. Hierdoor is er een duidelijk overzicht met welke personen er op het terrein of in het gebouw zijn geweest.

Inclusief afbetaald abonnement

Wanneer u een GSM module van INTRATONE aanschaft ontvangt u een GSM module inclusief 10 jarig afbetaald abonnement. U komt hierdoor niet voor onvoorziene abonnementskosten te staan. 

Stel uw vraag

Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie