Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

logo intratone 360x180

INTRATONE is een onderdeel van de firma COGELEC. Dit is een fabrikant die toegangscontrole- en intercomsystemen produceert. Sinds 2003 is COGELEX marktleider op de Franse markt. In 2006 is het merk INTRATONE gelanceerd. INTRATONE is dé specialist op het gebied van intercoms.

Naast het aanbieden van een stuk comfort, wil INTRATONE dat hun producten voor iedereen toegankelijk zijn. De speerpunten die hiervoor centraal staan zijn:

  • Financieel
  • Fysiek
  • Technologisch

De slogans van INTRATONE zijn dan ook: ‘Intercoms voor iedereen’ en ‘Eindelijk een intercom die niemand vergeet’.

INTRATONE module 680x323 WEB

FINANCIEEL, FYSIEK EN TECHNOLOGISCH

INTRATONE wil zijn producten financieel toegankelijk maken. Dit doen ze doordat hun oplossing tot 10 keer voordeliger is, dan wanneer er een systeem met kabels moet worden aangelegd. Verder is het intercomsysteem voordeliger in gebruik, doordat er minder onderhoud vereist word.

INTRATONE intercomsystemen zijn uitermate geschikt voor ouderen en mindervaliden. Met INTRATONE wordt het mogelijk om vanaf de bank een toegang zoals een poort te openen.

Een INTRATONE intercom is erg gebruiksvriendelijk. Het updaten en beheren doe je eenvoudig realtime op afstand. Hierdoor zijn de systemen van INTRATONE technologisch toegankelijk.

Bij het toepassen van een INTRATONE intercomsysteem is het niet meer noodzakelijk om een vast toestel in je huis of gebouw te monteren. In plaats van gebruik te maken van een vast toestel is het mogelijk om een bestaande telefoon, vast of mobiel, te gebruiken. Het voordeel van het gebruik van een bestaand toestel is dat het niet nodig is een nieuw apparaat te leren beheersen.

INTRATONE GSM MODULE

Kies je voor een INTRATONE gsm module, dan kies je voor een INTRATONE gsm module inclusief 10 jarige afbetaald abonnement. Je komt dus niet voor onvoorziene abonnementskosten te staan. Na het verstrijken van deze 10 jaar is het mogelijk het abonnement te verlengen of voor een nieuwe oplossing te kiezen.

Er zijn verschillende INTRATONE gsm modules beschikbaar:

De keuze qua INTRATONE gsm module ligt aan de situatie en de wensen van de gebruikers. Graag advies over welke INTRATONE gsm module voor jouw geschikt is? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken welke INTRATONE gsm module de beste oplossing is.

GSM module met vandalismebestendig codepaneel

GSM module met vandalismebestendig codepaneel
06-0130-NL

  • Beheer via website
  • SIM kaart al ingebouwd
  • Geen abonnementskosten
€ 417,31 excl. btw € 504,95 incl. btw
Bekijk en bestel >>

Intratone handzender blauw 4-kanaals

Intratone handzender blauw 4-kanaals
09-0116

  • Voor INTRATONE
  • Unieke code ingegraveerd
  • Met proximitychip
€ 47,44 excl. btw € 57,40 incl. btw
Bekijk en bestel >>

INTRATONE HANDZENDER EN BADGES

Naast de optie van de gsm module is het ook mogelijk om de toegang met een INTRATONE handzender of badge te openen. Echter ligt het er wel aan welke INTRATONE gsm module je hebt. Waar de ene gebruiker het fijn vindt om zijn telefoon te gebruiken, kan de ander gebruikmaken van een INTRATONE handzender. Een INTRATONE handzender of badge bestel je eenvoudig via onze webshop. De INTRATONE handzender en badge moeten ten allen tijde door de beheerder worden geprogrammeerd in het systeem. Hierdoor hebben alleen mensen die bevoegd zijn toegang tot het terrein of gebouw. De INTRATONE handzenders en badges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies je voor een kleur die past bij je organisatie of krijgen de verschillende groepen bezoekers een speciale kleur?

INTRATONE handzender 680x323 WEB

BEHEER JE TOEGANGSCONTROLE OP AFSTAND

Met een INTRATONE intercom en gsm module beheer je eenvoudig op afstand je toegang. Het beheer gaat via een speciale beheerwebsite van INTRATONE en niet door middel van een INTRATONE app. Via de website beheer je het complete toegangscontrolesysteem. Er kunnen eenvoudig badges en handzenders worden aangeleerd, gewijzigd of verwijderd. Tevens is er een mogelijkheid om tijdvakken in te stellen. Deze kunnen per persoon verschillen.  Als beheerder kan men zien wanneer iemand toegang heeft gekregen of niet. Hierdoor is er een duidelijk overzicht met welke personen er op het terrein of in het gebouw zijn geweest.

INTRATONE NEDERLAND

Portacon is één van de leveranciers van INTRATONE Nederland. Op onze website bieden wij je verschillende producten van INTRATONE Nederland. Voor technische vragen over de producten van INTRATONE Nederland is het mogelijk contact op te nemen met onze technische support.