Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

logo doorbird 360x180

De eerste DoorBird stamt uit het jaar 2009. DoorBird wordt ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. Dit Duitse merk is van het bedrijf Bird Home Automation, wat gevestigd is in de hoofdstad Berlijn. Zij combineren innovatieve IP technologie met een exclusief design.

Installatie en bediening van de DoorBird video intercom gaat geheel via de gratis App. De DoorBird App is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de App installeer en programmeer je de IP video intercom stap voor stap. Wanneer er wordt aangebeld zie je door middel van de DoorBird App wie er voor je poort of slagboom staat. Met één druk op de knop geef je de bezoeker via de App toegang.

DoorBird sfeer 800x380 WEB

DOORBIRD INTERCOM MET VIDEO

Een DoorBird intercom met video heeft een modern en tijdloos design. Hierdoor passen de DoorBird intercoms gemakkelijk in ieder straatbeeld. Het is mogelijk de DoorBird intercom standalone te gebruiken of de DoorBird intercom te integreren in het Smart Home systeem van je woning of bedrijf. De DoorBird intercom is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Van een basis versie voor één gebruiker tot een geavanceerde DoorBird intercom voor een bedrijfsverzamelgebouw. De DoorBird intercoms die wij aanbieden zijn:

De DoorBird IP intercom heeft verschillende features beschikbaar. Eén van de features is het Geofencing systeem. Het Geofencing systeem van de IP video intercom maakt het mogelijk dat je toegang automatisch opent en jij in één keer, zonder te wachten, je terrein op rijdt. Door de ingebouwde proximitylezer kan de toegang ook worden geopend. Daarnaast is het mogelijk om te bepalen wie er wanneer toegang mag hebben tot de woning of het gebouw. Hierdoor sluit je het pand ’s avonds of in het weekend eenvoudig af voor je werknemers. Verder kan je de toegang gemakkelijk op afstand openen. Handig wanneer één van de kinderen of je werknemer de sleutel is vergeten en er niemand thuis of in het pand aanwezig is. Op deze manier kom je nooit voor een gesloten toegang te staan. Niet alleen voor op kantoor, een flat of op werk is een intercom geschikt. Portacon heeft ook intercomsystemen voor in huis.

DOORBIRD NEDERLAND

Portacon is één van de leveranciers van DoorBird Nederland. Bij technische vragen over de DoorBird intercom, kan er contact op worden genomen met onze technische dienst als leverancier voor DoorBird Nederland. Bij gecompliceerde storingen kunnen wij rechtstreeks contact opnemen met de Duitse fabrikant. Via onze website heb je een ruime keuze in producten van DoorBird Nederland. Als verkooppunt van DoorBird Nederland is het mogelijk om het product bij ons in de showroom te bezichtigen.

DOORBIRD KOPEN BIJ PORTACON

Een DoorBird kopen doe je bij Portacon. Bij ons vind je een ruim assortiment aan DoorBird IP video intercomsystemen. Een DoorBird kopen kan eenvoudig en snel via onze website. Naast de IP intercom systemen hebben wij een ruime keuze in bijpassende accessoires. Wil je de bijbehorende accessoires van de DoorBird kopen? Bekijk het assortiment op onze website. De accessoires voor de DoorBird bestaan uit:

Wil je een DoorBird kopen maar eerst wat meer informatie over dit product? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop. Zij vertellen je graag over alle mogelijkheden van de DoorBird intercom. De afdeling verkoop is te bereiken via het formulier op onze website, per email of telefonisch op werkdagen via het nummer 0548 - 725 940.

DoorBird IP videofoonset D1101FV inbouw RVS GRAFIET ZWART, vingerscanner

DoorBird IP videofoonset D1101FV inbouw RVS GRAFIET ZWART, vingerscanner
DB426152

  • Inbouw
  • Bediening via App
  • Grafiet zwart
€ 1.120,24 excl. btw € 1.355,49 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

DoorBird IP videofoonset D2101V RVS GRAFIET ZWART

DoorBird IP videofoonset D2101V RVS GRAFIET ZWART
DB426387

  • Bediening via App
  • Geofencing systeem
  • Voorzien van proximitylezer
€ 806,45 excl. btw € 975,80 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

DoorBird IP videofoonset D1102V inbouw RVS, 2 drukknoppen

DoorBird IP videofoonset D1102V inbouw RVS, 2 drukknoppen
DB426805

  • Bediening via App
  • 2 drukknoppen
  • Compacte uitvoering
€ 657,47 excl. btw € 795,54 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

Stel uw vraag