Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Schuifdeurautomaten

   
Schuifdeur automatisch

Schuifdeurautomaat LUCE HEAVY 1 deur max. 200 kg

LUCEH2501F

direct leverbaar

 • Deurbreedte max. 1200 mm
 • Voor 1 deur
 • Geschikt voor intensief gebruik
€ 2.096,00 excl. btw € 2.536,16 incl. btw
Schuifdeurautomaat kopen

Schuifdeurautomaat LUCE HEAVY 1 deur max. 200 kg max. 2000 mm

LUCEH4201

direct leverbaar

 • Deurbreedte max. 2000 mm
 • Voor 1 deur
 • Geschikt voor intensief gebruik
€ 2.468,00 excl. btw € 2.986,28 incl. btw
Schuifdeurautomaat

Schuifdeurautomaat LUCE HEAVY 2 deuren 130+130 kg

LUCEH4202F

direct leverbaar

 • Voor 2 deuren
 • Geschikt voor intensief gebruik
 • Eenvoudige installatie
€ 2.684,00 excl. btw € 3.247,64 incl. btw
Schuifdeurautomaat voor buitengebruik

Schuifdeurautomaat IP65 LUCE WORKS 1 deur max. 200 kg 1200 mm

LUCEW2501

direct leverbaar

 • Deurbreedte max. 1200 mm
 • Voor 1 deur
 • Beschermingsklasse IP65
€ 3.364,00 excl. btw € 4.070,44 incl. btw
Schuifdeurautomaat IP65 LUCE WORKS 1 deur max. 200 kg 1600 mm

Schuifdeurautomaat IP65 LUCE WORKS 1 deur max. 200 kg 1600 mm

LUCEW3301

direct leverbaar

 • Deurbreedte max. 1600 mm
 • Voor 1 deur
 • Beschermingsklasse IP65
€ 3.553,00 excl. btw € 4.299,13 incl. btw
Dubbele schuifdeurautomaat voor buitengebruik

Schuifdeurautomaat IP65 LUCE WORKS 2 deuren 130+130 kg

LUCEW2402

2-5 dagen

 • Beschermingsklasse IP65
 • RVS 316 onderdelen
 • Voor 2 deuren
€ 4.345,00 excl. btw € 5.257,45 incl. btw

Schuifdeurautomaat van Portacon

Je klanten gastvrij ontvangen doe je met een schuifdeur die automatisch opengaat. Op deze manier maak je meteen een goede eerste indruk. Een schuifdeurautomaat van Portacon bestel je eenvoudig via onze website. Met gebruik van een bewegingsmelder opent de deur automatisch, of het nu gaat om een enkele schuifdeur of een dubbele schuifdeur.

Naast het gastvrij ontvangen van je klanten of bezoekers heeft een schuifdeurautomaat ook nog een groot milieuaspect. De deuren gaan namelijk niet onnodig open waardoor de warmte in de winter of de koelte in de zomer niet verloren gaat.

MYONE SCHUIFDEURAUTOMAAT

Met een schuifdeurautomaat automatiseer je op een gemakkelijke manier je entree van je kantoor of winkel. Een schuifdeurautomaat valt onder de categorie deuropeners. Onze collectie bestaat uit schuifdeurautomaten van MYONE. MYONE is een onderdeel van Beninca. Wij bieden verschillende soorten schuifdeurautomaten aan:

De LUCE HEAVY voor één deur is geschikt voor een deur met een maximaal gewicht van 200 kg. De LUCE HEAVY voor twee deuren kan twee deuren van ieder maximaal 130 kg aansturen.

De LUCE HEAVY schuifdeurautomaat van MYONE is voorzien van een draagsysteem met drie geleide wielen. Hierdoor wordt de stabiliteit van de deur verzekerd. In ons assortiment zijn verschillende bevestigingsrails te vinden. Wij hebben een bevestigingsrail die speciaal geschikt is voor een glazendeur of een rail om standaard deuren te bevestigen. Een  glazenbinnendeur is bijvoorbeeld een mooie toepassing  als magazijndeur in een showroom of winkel.

Als het gewenst is dat de schuifdeur automatisch opengaat wanneer iemand de deur nadert moet er een bewegingsmelder worden toegepast. Voor de veiligheid adviseren wij ook om een aanwezigheidsmelder te installeren. Een aanwezigheidsmelder zorgt ervoor dat er geen personen of objecten worden geraakt wanneer de schuifdeur opengaat.

ACCESSOIRES VOOR EEN SCHUIFDEURAUTOMAAT

Er zijn heel veel verschillende accessoires voor een schuifdeurautomaat beschikbaar.

Allereest zijn er toebehoren om de deuren te bevestigen. Zo zijn er verschillende soorten rails en geleide steunen beschikbaar. 

Een schuifdeur kan verder worden voorzien van een:

Een handige toepassing is een draaibare meerkeuze schakelaar. Met deze schakelaar kan je de deuren vergrendelen of bijvoorbeeld continue openzetten. De meerkeuze schakelaar is verkrijgbaar met een sleutel of een draaiknop.

Er zijn veel verschillende manieren om een schuifdeurautomaat te bedienen. Wanneer een schuifdeurautomaat wordt voorzien van een bewegingsmelder gaat de schuifdeur automatisch open wanneer een persoon de deur nadert. Het is ook mogelijk om alleen bepaalde personen toegang te geven. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor een magazijn in een winkel of showroom. Accessoires die hiervoor toegepast kunnen worden zijn:

Automatische schuifdeuren worden veel toegepast in gebouwen van zorginstellingen. Dit omdat de hygiëne eisen in deze gebouwen steeds strenger worden. Op deze manier wordt de verspreiding van bacteriën en ziektekiemen beperkt. Een automatische schuifdeur is hiervoor een goede oplossing, zeker wanneer deze deur wordt uitgerust met een aanraakvrijeschakelaar zoals de CleanSwitch. Met de CleanSwitch open je de schuifdeur door middel van een duidelijk handbeweging. De schakelaar hoeft dus niet fysiek aangeraakt te worden. Meer informatie over de CleanSwitch lees je op dit blog.

WAT IS DE PRIJS VAN EEN SCHUIFDEURAUTOMAAT?

De prijs van een schuifdeurautomaat is afhankelijk van verschillende factoren:

 • Een automaat voor één of twee deuren
 • Toebehoren voor het bevestigen van de deuren
 • Producten om de schuifdeurautomaat te bedienen
 • Extra accessoires zoals een slot of een noodstroomaccu

De prijs van een schuifdeurautomaat en de prijs van de toebehoren vindt je op onze website.

Wanneer je graag een complete prijs wil hebben van een schuifdeurautomaat met bijbehorende accessoires adviseren wij je een offerte aanvraag te doen via onze website. Onze afdeling verkoop maakt graag een prijs voor een complete schuifdeurautomaat.