logo byou 360x180Heeft u opdrachtgevers die graag zelf hun poort of garagedeur automatiseren? En wilt u ook die klanten op maat kunnen bedienen? BYOU biedt dan precies wat u wenst. Voor de doe-het-zelver heeft BYOU complete sets poortopeners en garagedeuraandrijvingen samengesteld. Deze sets bevatten alle onderdel

en die nodig zijn om een poort of garagedeur te automatiseren. Bovendien zijn alle sets voorzien van een duidelijke installatievideo en Nederlandstalige handleiding.

byou van beninca

BYOU is door BENICNA speciaal ontwikkeld voor de doe-het-zelver. Deze poortopeners en garagedeuropeners zijn eenvoudig te installeren en te programmeren. De techniek van deze BYOU serie is gebaseerd op de jarenlange kennis van Beninca en daardoor bent u verzekerd van een krachtige betrouwbare motor.

BYOU company

een unieke europese poortopener

De complete BYOU serie wordt geproduceerd in de Beninca fabrieken in Italië. Iedere motor wordt voor uitlevering uitvoerig getest en gecontroleerd. Bij aanschaf van een BYOU poortopener of garagedeuropener ontvangt u producten van Europese kwaliteit en hebt u uiteraard 2 jaar volledige garantie op uw aankoop.

betrouwbaar en veilig

Alle motoren van BYOU zijn voorzien van een soft-stop fuctie, waardoor de poort of garagedeur altijd rustig sluit. De obstakeldetectie zorgt ervoor dat bij het raken van een persoon de motor direct stopt en terug keert.

energiebesparing door de esa module

Een POORTOPENER.NU systeem maakt gebruik van het Energy Saving Automatic System (ESA). Dankzij dit innovatieve concept van Beninca gebruikt BYOU minimaal 90% minder energie dan vergelijkbare systemen in de markt. Met deze kostenbesparing verdient uw klant de aanschafkosten binnen enkele jaren terug.

Portacon is officieel importeur Nederland van BYOU producten: pdfCertificaat

Stel uw vraag

Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie