Voor 15:00 besteld, vandaag GRATIS verzonden!

logo MyOne

MyOne is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van schuifdeurautomaten. MyOne is één van de onderdelen van de Beninca Group. Hiermee is MyOne een echt Italiaans kwaliteitsmerk. 

Myone schuifdeur 680x323 WEB

Je bezoekers en gasten gastvrij ontvangen doe je met een automatische schuifdeur van MyOne. Het schuifdeur systeem van MyOne is geschikt voor een enkele of een dubbele deur. Of het nou gaat om een binnen deur of een toegangsdeur van het pand. De schuifdeurautomaten van MyOne worden vaak toegepast bij winkels, kantoren en andere bedrijven die gasten en bezoekers ontvangen.

MYONE SCHUIFDEURAUTOMAAT ACCESSOIRES

De aansturing en bediening van de MyOne schuifdeurautomaat kan op veel verschillende manieren. Zoals een bewegingsmelder om de deur bij nadering automatisch te laten openen of een codepaneel om bijvoorbeeld een magazijn te kunnen betreden. De bediening is geheel afhankelijk van de toepassing van de automatische schuifdeur.

Voor de schuifdeurautomaat zijn veel soorten accessoires beschikbaar. De basis accessoires van de MyOne schuifdeurautomaat zijn:

OFFERTE SCHUIFDEURAUTOMAAT

Graag je winkel, kantoor of een ander bedrijfspand voorzien van een MyOne schuifdeurautomaat? Neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs of vul het offerteformulier in op onze website. Wij helpen je graag verder met een radar bewegingssensor en meer!

Schuifdeurautomaat LUCE HEAVY 1 deur max. 200 kg

Schuifdeurautomaat LUCE HEAVY 1 deur max. 200 kg
LUCEH2501F

  • Voor 1 deur
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Gemakkelijk te monteren
€ 2.096,00 excl. btw € 2.536,16 incl. btw
Bekijk en bestel >>

PRIMETECB zwart Bewegings- en aanwezigheidsmelder

PRIMETECB zwart Bewegings- en aanwezigheidsmelder
9260508

  • Geschikt voor LUCE schuifdeurautomaten
  • Beweging + aanwezigheidsmelder
  • Kleur zwart
€ 221,75 excl. btw € 268,32 incl. btw
Bekijk en bestel >>

Draaibare meerkeuzeschakelaar voor schuifdeur

Draaibare meerkeuzeschakelaar voor schuifdeur
31SR0009

  • Geschikt voor LUCE deurautomaten
  • Strak design
  • Vaste draaiknop
€ 120,00 excl. btw € 145,20 incl. btw
Bekijk en bestel >>

MYONE heeft het certificaat ‘100% MADE IN ITALY’ behaald. Een certificaat dat voor MYONE een belangrijke erkenning is. Het wordt afgegeven door een instituut dat Italiaanse fabrikanten wil beschermen.