Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
Filter »
Merk
 1. Beninca (4)
 2. BYou (1)
Type
 1. Knikarm (5)
Uitvoering
 1. Set voor dubbele poort (5)
Voltage
 1. 230V (1)
 2. 24VDC (4)
Prijs
 1. € 0,00 - € 999,99 (2)
 2. € 1.000,00 en daar boven (3)

Sets knikarm

   
Knikarm opener Kit PRETTY

Poortopener kit PRETTY knikarm

BYOU02

direct leverbaar

 • Voor kolommen tot 36 cm.
 • Sturing in motor verwerkt
 • Voor intensief gebruik

Normale prijs: € 768,00 excl. btw

Special Price € 665,00 excl. btw € 804,65 incl. btw

Elektrische deuropener met afstandsbediening BEN

Poortopener kit BEN 24V knikarm (10 sec)

9591800

direct leverbaar

 • Voor kolommen tot 36 cm.
 • Sturing in motor verwerkt
 • Snel open, 10 seconden
€ 958,72 excl. btw € 1.160,05 incl. btw
Knikarm poortopener set SAM

Poortopener kit SAM 24V knikarm (14 sec)

959002578

direct leverbaar

 • Voor kolommen tot 56 cm
 • Sturing in motor verwerkt
 • Snel open, 14 seconden

Normale prijs: € 1.350,00 excl. btw

Special Price € 1.175,00 excl. btw € 1.421,75 incl. btw

Knikarm hekopener Kit PREMIER45E

Poortopener kit PREMIER45E knikarm

9591900

direct leverbaar

 • Voor grote kolommen
 • Stevige stalen knikarm
 • Sterke 230V motor
€ 1.270,67 excl. btw € 1.537,51 incl. btw
Poortopener kit PREMIER45 24V knikarm

Poortopener kit PREMIER45 24V knikarm

9591901

direct leverbaar

 • Voor grote kolommen
 • Stevige stalen knikarm
 • Snel open, 9 seconden
€ 1.872,00 excl. btw € 2.265,12 incl. btw

Knikarm hekopener van Portacon

Met een knikarm hekopener van Portacon automatiseer je op een eenvoudige manier een poort. Wij hebben een ruime keuze aan poortopeners in ons assortiment. Een knikarm hekopener behoort tot de categorie draaipoortopeners. Andere draaipoortopeners zijn:

BESTEL SNEL EEN COMPLETE KNIKARM HEKOPENER

In ons assortiment vindt je een complete set knikarm hekopener. Met deze kits kan je direct aan de slag met het automatiseren van je poort. Naast een complete set zijn er ook aparte onderdelen verkrijgbaar. Een kit knikarm hekopener bestaat uit:

 • 2 motoren
 • 2 knikarmen
 • 1 sturing
 • 1 handzender
 • 1 set fotocellen

Daarnaast bevat de kit PRETTY ook een waarschuwingsbordje. Deze kit valt onder de doe-het-zelf kits van BYOU. Deze kits worden geproduceerd door het A-merk Beninca. Met de kit PRETTY monteer je snel en simpel een knikarm hekopener. De PRETTY is geschikt voor het automatiseren van vleugels met een maximale lengte van 1,8 meter en kolommen van minimaal 15 en maximaal 36 centimeter.

De kits zijn bestemd voor een poort met dubbele vleugels. Het is ook mogelijk een knikarm hekopener toe te passen op een poort die bestaat uit een enkele vleugel. Hiervoor kan een offerte worden aangevraagd door middel van het offerteformulier op onze website.

WAAROM EEN POORTOPENER MET KNIKARM?

Een poortopener met knikarm is uitermate geschikt voor het automatiseren van een poort die bevestigt is tussen gemetselde kolommen. Er moet wel rekening gehouden worden dat er genoeg ruimte is voor de arm. De knikarm trekt de vleugel namelijk naar binnen tijdens het openen. Voor de juiste maatvoering raden wij je aan de handleiding van het product goed door te nemen. Bij vragen kan je altijd telefonisch contact opnemen met onze afdeling technisch support. Technisch support is op werkdagen te bereiken van 8:00 – 12:00 | 13:00 – 17:00 uur.

De PREMIER is één van de typen poortopeners met knikarm in ons assortiment. Bij het toepassen van deze poortopener is het mogelijk om de openingshoek te vergroten. Normaal gesproken is een openingshoek van maximaal 110 graden mogelijk, echter met een PREMIER kan een openingshoek van maximaal 130 graden gemaakt worden. Handig wanneer een oprit schuin van de poort loopt.

Graag advies of het mogelijk is om een poortopener met knikarm op je poort je monteren? Neem dan contact op met een van onze adviseur of stuur foto’s van de bestaande poort naar info@portacon.nl.

RUIME KEUZE IN ACCESSOIRES VOOR JE KNIKARM POORTOPENER

Een knikarm poortopener kan uitgebreid worden met een tal van accessoires. Accessoires die vaak worden toegepast op de poortopener te bedienen zijn:

Op deze manier kan je naast het openen met een handzender ook de poort openen door middel van een telefoon, een sleutel of een persoonlijke code. Erg handig wanneer de handzender niet snel voor handen is. Of voor bijvoorbeeld de kinderen die altijd hun mobiele telefoon op zak hebben.

Wanneer je geen zicht hebt op de poort, is het handig om vooraf contact te hebben met een gast of bezoeker die voor de poort staat. Op deze manier weet je vooraf wie je terrein betreed. Dit kan je er ook toe doen besluiten om de poort gesloten te houden wanneer je de situatie niet vertrouwd.

Verder is de knikarm hekopener nog uit te breiden met verschillende accessoires zoals een flitslicht, noodstroomaccu of een kleefmagneet.

BENINCA, HÉT MERK VOOR EEN POORTOPENER MET KNIKARM

Wanneer je kiest voor een poortopener met knikarm van Beninca, kies je voor gegarandeerde kwaliteit. Dit A-merk op het gebied van toegangsautomatisering wordt ontwikkeld en geproduceerd in Italië. Naast poortopeners heeft Beninca ook slagbomen, verkeerspalen en een tal van accessoires.

Je poort voorzien van een knikarm hekopener van goede kwaliteit? Voor 15:00 besteld, morgen gratis bezorgd!