Portacon levert Beninca poortopeners voor draai- en schuifpoorten. Deze zijn er in verschillende types voor particulier en intensief gebruik. Of u nu uw smeedijzeren poort bij uw woning wilt voorzien van een poortopener of de zware schuifpoort bij uw bedrijf. Overal hebben wij een oplossing voor. De Beninca poortopener is van uitstekende kwaliteit. Voor de doe-het-zelvers hebben wij een speciaal assortiment, iedere poortopener is éénvoudig en snel te monteren en voorzien van een Nederlandstalige handleiding en instructievideo.

poortopener beninca monteur

Onze ervaring

Beninca heeft ruim 20 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van automatische poortopeners. Deze zijn van zeer goede kwaliteit. U kunt hier lang plezier van beleven. Beninca is continue bezig met het verbeteren van haar producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Zo bent u met een Beninca poortopener altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en een hedendaags design.

Categorieën:

kit BEAUTY lineaire poortopener met MULTIONE GSM module

kit BEAUTY lineaire poortopener met MULTIONE GSM module
BYOU01-B1

  • Eenvoudig te monteren, zelflerend
  • Energiezuinig, A-label
  • Met ingbouwde eindaanslag
€ 420,00 excl. btw € 508,20 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

kit PRETTY knikarm poortopener met 2 extra handzenders

kit PRETTY knikarm poortopener met 2 extra handzenders
BYOU02-B2

  • Voor kolommen tot 30 cm.
  • Sturing in motor verwerkt
  • Gratis extra handzender
€ 471,90 excl. btw € 571,00 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

Kit BILL50M lineaire poortopener

Kit BILL50M lineaire poortopener
9591401

  • Sterke poortopener
  • Voor vleugels tot 5 mtr.
  • Stalen, bronzen tandwielen
€ 649,00 excl. btw € 785,29 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

De voordelen van een poortopener van Portacon

Een poortopener verhoogt het comfort romdom uw woning of bedrijfsterrein. Daarbij geeft het u een veilig gevoel dat uw terrein altijd afgesloten is als u dat wenst. Met een poortopener kunt u uw poort op verschillende manieren op afstand bedienen. Bijvoorbeeld door een handzender, codepaneel of intercomsysteem. Daarnaast biedt Portacon ook camerasystemen, GSM modules en andere accessoires. Deze verhogen de controle op uw automatische poort. Als u kiest voor Beninca zult u hier jaren plezier van beleven.

Montage

Gemak staat bij Portacon voorop. Elke poortopener komt met een duidelijke instructie zodat u direct zelf aan de slag kunt en met het grootste gemak de poortopener kunt installeren en plaatsen. Daarnaast hebben wij altijd een topteam klaarstaan die de installatie volledig voor u kan verzorgen. Onze deskundige monteurs helpen u graag.

Stel uw vraag