Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

logo cdvi 360x180

De hoofdvestiging van de CDVI Groep is gevestigd in Frankrijk. CDVI is één van de grote spelers op de toenemende markt van toegangscontrole- en afsluitsystemen. Vanaf de oprichting in 1985 heeft de CDVI Groep een snelle groei doorgemaakt. Het hoofdkwartier in Frankrijk is inmiddels uitgebreid met dochterondernemingen over de hele wereld. 

Voor de Nederlandse markt is er CDVI Benelux. CDVI Benelux is het aanspreekpunt en CDVI Benelux staat in voor de commerciële en technische ondersteuning naar hun distributeurs in België, Nederland en Luxemburg. Door de goede bereikbaarheid van CDVI Benelux en de korte lijnen bij CDVI Benelux is het mogelijk om snel te schakelen.

Verder zorgt het team van CDVI Benelux ook voor opleidingen en demo's in hun eigen kantoren of in de kantoren van hun partners distributeurs. Deze aanpak als fabrikant is uniek en zorgt voor een uitmuntende service naar de distributeur en zijn klant, de installateur.

cdvi HOOFD 680x323 WEB

INNOVATIE HEEFT DE TOEKOMST

CDVI investeert jaarlijks aanzienlijk veel in onderzoek en ontwikkeling. Hierdoor heeft het bedrijf een groot aantal octrooien op het gebied van toegangscontrole- en sluitsystemen. CDVI is een sterk innoverende onderneming die zich richt op het produceren en distribueren van producten van hoogwaardige kwaliteit. Door de intensieve samenwerkingen met toeleveranciers, afnemers en researchinstellingen is CDVI in staat om voortdurend te innoveren en de grenzen van de technologische mogelijkheden te verleggen. De CDVI Groep werkt nauw samen met researchinstellingen zoals Pierre et Marie Curie en CPI des Arts & Métiers in Frankrijk. Hierdoor is de CDVI Groep in staat zijn concurrentievoorsprong in de markt te handhaven. Het CDVI ATRIUM webbased toegangscontrolesysteem en het CENTAUER systeem zijn hier het bewijs van.

CDVI ATRIUM TOEGANGSCONTROLESYSTEEM

Het CDVI ATRIUM toegangscontrolesysteem is één van de paradepaardjes van CDVI. Het CDVI ATRIUM webbased toegangscontrolesysteem is geschikt voor twee deuren die uit te bereiden zijn tot 100 deuren. Het installeren en programmeren is zeer eenvoudig. Met het CDVI ATRIUM systeem bepaal jij wie en wanneer iemand toegang krijgt. Via de webbased software kijk je real time mee met wie er in het gebouw toegang krijgen. Het instellen van veiligheidsniveaus behoort tot één van de vele functionaliteit van het CDVI ATRIUM toegangscontrole systeem. Op deze manier zorg je ervoor dat alleen bevoegde mensen een bepaalde gedeelte van het gebouw betreden. Sleutels zijn met het CDVI ATRIUM systeem verleden tijd. Wanneer iemand zijn badge of toegangskaart verliest, verwijder je deze snel en eenvoudig uit het systeem waardoor de badge onbruikbaar word.

CDVI Atrium 680x323 WEB

GALEO CODEPANELEN VAN CDVI

Naast de toegangscontrole systemen heeft CDVI een aantal unieke codepanelen in zijn assortiment:

Het GALEO codepaneel van CDVI beschikt over een externe sturing  voor de optimale veiligheid. Wanneer het codepaneel wordt verwijderd door vandalisme of voor een inbraak, is het niet mogelijk om de slagboom, poort of deur te openen.

Het nieuwste GALEO codepaneel van CDVI is de GALEO 4.0. Met het GALEO 4.0 codepaneel van CDVI maak je van je smartphone een codepaneel. Het beheer van het codepaneel gaat door middel van een gratis App en een bluetooth verbinding. Via de App configureer je snel en eenvoudig het paneel.

Cdvi codepaneel GALEO 4.0 Bluetooth met 3 relais uitgangen

Cdvi codepaneel GALEO 4.0 Bluetooth met 3 relais uitgangen
C201047

  • Bediening via App
  • Verlichte toetsen
  • Gescheiden elektronica
€ 261,00 excl. btw € 315,81 incl. btw
Bekijk en bestel >>

KIT ATRIUM A22 met 2x NANO lezer zwart

KIT ATRIUM A22 met 2x NANO lezer zwart
C115014

  • Kit bestaande uit:
  • 1 paneel + 2 lezers+
  • 10 tags type Metal1 (C104041)

Regular Price € 1.099,00 excl. btw

€ 790,00 excl. btw € 955,90 incl. btw
Bekijk en bestel >>

Kleefmagneet opbouw 180 kg met terugmeldcontact

Kleefmagneet opbouw 180 kg met terugmeldcontact
C526005

  • Mini magneet
  • 12 of 24V instelbaar
  • Montagehulpstukken beschikbaar
€ 128,00 excl. btw € 154,88 incl. btw
Bekijk en bestel >>

ERONE, DÉ zenders van CDVI

CDVI produceert ook de ERONE (wiegand) handzenders en ontvangers. Deze ERONE design zenders zijn stevig, hebben een unieke code en zeker in combinatie met de toegangscontrole systemen uitstekend te gebruiken.

Verder staat CDVI bekend om zijn unieke kleefmagneten, elektromagneten en elektrische sluitplaten. Met CDVI kies je voor een kwaliteitsmerk.

Wil je meer informatie over de producten van CDVI Benelux zoals het CDVI ATRIUM toegangscontrole systeem? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder.