logo cdvi 360x180De CDVI Groep, met de hoofdvestiging in Frankrijk is een van de grote spelers op de toenemende markt van toegangscontrole- en afsluitsystemen. Vanaf de oprichting in 1985 heeft de CDVI Groep een snelle groei doorgemaakt. Het hoofdkwartier in Frankrijk is inmiddels uitgebreid met dochterondernemingen over de hele wereld. 

innoveren heeft de toekomst

De CDVI Groep investeert jaarlijks aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling. Dit heeft geresulteerd in een groot aantal octrooien op het gebied van toegangscontrole- en sluitsystemen. De CDVI Groep is een sterk innoverende onderneming die zich richt op het produceren en distribueren van hoogwaardige producten. Intensieve samenwerking met toeleveranciers, afnemers en researchinstellingen stelt de onderneming in staat om voortdurend te innoveren en de grenzen van de technologische mogelijkheden te verleggen. Het webbased toegangscontrolesysteem ATRIUM is hier het bewijs van.

CDVI company

atrium toegangscontrole & galeo codepanelen

Enkele topproducten van CDVI zijn: Het ATRIUM en CENTAUER toegangscontrolesysteem, de GALEO, KCIN en PROFIL codepanelen en de serie unieke kleefmagneten en elektromagneten. Ook op het gebied van elektrische sluitplaten en elektrische sloten is CDVI een kwaliteitsmerk.

erone, dé zenders van cdvi

CDVI produceert ook de ERONE (wiegand) handzenders en ontvangers. Deze ERONE design zenders zijn stevig, hebben een unieke code en zeker in combinatie met de toegangscontrole systemen prima te gebruiken.

uitmuntende service

De CDVI Groep werkt nauw samen met researchinstellingen zoals Pierre et Marie Curie en CPI des Arts & Métiers in Frankrijk. Hierdoor is de CDVI Groep in staat zijn concurrentievoorsprong in de markt te handhaven. CDVI Benelux staat in voor de commerciële en technische ondersteuning naar hun distributeurs in België, Nederland en Luxemburg. Hun team zorgt ook voor opleidingen en demo's in hun eigen kantoren of in de kantoren van hun partners distributeurs. Deze aanpak als fabrikant is uniek en zorgt voor een uitmuntende service naar de distributeur en zijn klant de installateur.

Stel uw vraag

Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie