Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Camerabeveiliging & alarmsystemen

IP camera's

IP camera's

HDCVI camera's

HDCVI camera's

Camerabeveiliging & alarmsystemen

IP NVR recorders

IP NVR recorders

HDCVI NVR recorders

HDCVI NVR recorders

HD schijven

HD schijven

Bekabeling & aansluitbenodigdheden

Bekabeling & aansluitbenodigdheden

Steunen

Steunen

Sets alarmsystemen

Sets alarmsystemen

Centrales

Centrales

Detectie & signaalgevers

Detectie & signaalgevers

Toebehoren

Toebehoren

Camerabeveiliging voor je bedrijf en woning

Beveilig je bedrijfspand en woning met een camerasysteem van Portacon. Wij bieden je camerabeveiliging op maat. Of het nou gaat om een bedrijventerrein, winkelpand of een woonhuis.

CAMERABEVEILIGING KOPEN?

Camerabeveiliging kopen doe je bij Portacon. Wij bieden je een ruim assortiment aan beveiligingscamera’s en toebehoren.

De beveiligingscamera’s zijn via onze webshop te koop. Op onze website vind je geen kant-en-klare set. Iedere situatie is namelijk uniek. Hierdoor moet een camerabeveiligingsset op maat worden gemaakt.

Onze afdeling verkoop brengt je locatie in kaart. In overleg word er bepaald op welke plekken er camera’s geplaatst moeten worden. Daarnaast word er gekeken welke camera voor welke plek geschikt is. Door onze kennis en expertise te matchen met de wensen van de klant heb je een goed camerabeveiligingssysteem die aan al je wensen voldoet.

DAHUA CAMERABEVEILIGING

De camera’s in ons assortiment zijn van het Chinese merk DAHUA. DAHUA is:

  • Een A-merk op het gebied van camerabeveiliging
  • Professioneel en betaalbaar

Verder investeert DAHUA veel in onderzoek en ontwikkelingen. Eén van die ontwikkelingen is HDCVI. Dit is een techniek die het mogelijk maakt om HD beelden te versturen via een COAX kabel. Daarnaast kan een HDCVI beveiligingscamera ook een lange afstand overbruggen. Verder kan er direct live mee gekeken worden op de camerabeelden. Erg handig wanneer je een verdacht persoon live wil volgen.

WELKE BEVEILIGINGSCAMERA IS GESCHIKT?

Er zijn verschillende soorten beveiligingscamera’s beschikbaar. Wij bieden de volgende beveiligingscamera’s aan:

Een IP camera werkt door middel van het netwerk, terwijl een HDCVI camera de beelden verstuurd via een COAX kabel. De keuze tussen deze twee soorten beveiligingscamera’s ligt aan de situatie, het gebruik en de overige wensen van de klant.

De IP camera’s en HDCVI camera’s bestaan uit verschillende type beveiligingscamera’s:

  • Dome camera
  • Bullet camera
  • PTZ camera
  • Verborgen camera

Een dome camera is een camera die voorzien is van een ronde koepel. De dome camera is vandalismebestendig, daarnaast is het door de koepel lastig te zien in welke richting de camera gericht is. Een bullet camera is een beveiligingscamera met een langwerpig uiterlijk en is voorzien van een montagevoet. De kijkrichting van een bullet camera is direct zichtbaar. Met een PTZ camera kan je in en uit zoomen, bewegen van links naar rechts en van boven naar beneden. Op deze manier kan je een voertuig of persoon volgen op je terrein of in je winkel. Soms vraagt een situatie om een camera juist onopvallend te plaatsen, hiervoor is een verborgen camera een goede oplossing.

OFFERTE CAMERABEVEILIGING

Graag camerabeveiliging toepassen rondom je woning of bij je bedrijf? Vraag dan een offerte aan via onze website. De afdeling verkoop neemt contact met u op om het cameraplan door te nemen. Liever face-tot-face de camerabeveiliging bespreken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Rijssen.