logo rise 360x180RISE staat innovatieve en elegante toegangsbeveiliging met producten zoals verkeerspalen en tourniquets. Om zowel uw (parkeer)terrein als uw gebouw goed te beveiligen zonder uw gastvrijheid geweld aan te doen, biedt RISE oplossingen op maat. Beninca, de preferred supplier van Portacon in toegangsinstallaties, zag het belang van deze oplossingen in toen het Rise in 2008 overnam. Met deze strategische overname kwam tientallen jaren ervaring van Beninca in toegangsbeveiliging samen met de elektromechanische expertise en ervaring van RISE. Een combinatie waar u de vruchten van plukt door op uw beurt samen te werken met Portacon.

benincavicenza

De verkeerspalen van Rise passen net zo goed op uw (parkeer)terrein als hun tourniquets in uw gebouw passen. De producten van Rise staan voor:

  • innovatie
  • elegantie
  • duurzaamheid

Innovatie

RISE innoveert op het snijvlak van mechanica en elektronica. Dit met als doel om zijn producten voortdurend aan nieuwe klantwensen aan te kunnen passen. Wat te denken van verkeerspalen met LED-lampjes en een reflecterende band, zodat ze ook in het donker en voor mensen met een gezichtsbeperking goed zichtbaar zijn? Of van een semi-automatische bediening, zodat u de verkeerspaal bij een stroomstoring gewoon met de hand naar beneden kunt krijgen?

Ook tourniquets zijn bij RISE in allerlei innovatieve ontwerpen en uitvoeringen verkrijgbaar, afhankelijk van het niveau van toegangsbeveiliging dat u wenst. RISE houdt daarbij ook rekening met het belang van doorstroming, zoals bij kassa’s in winkels, musea en pretparken die lange rijen bezoekers te verwerken krijgen.  

Elegantie

Een verkeerspaal van RISE is een elegante barrière voor voertuigen. Overdag laat u de parkeerpaal verzinken in de grond en gebruikt u bijvoorbeeld een slagboom voor toegangscontrole. ’s Avonds laat u de parkeerpaal uit de grond komen om uw terrein af te schermen. Een parkeerpaal is maar een klein, rank voorwerp dat uw terrein nauwelijks ontsiert. RISE besteedt veel aandacht aan de vormgeving, de maatvoering en de kleurstelling van verkeerspalen en tourniquets om ze zo mooi mogelijk in hun omgeving te laten passen. 

Duurzaamheid

Verkeerspalen en tourniquets van RISE zijn op drie  manieren duurzaam:

  • ze gaan lang mee en kunnen tegen een stootje

Verkeerspalen en tourniquets moeten tegen een stootje kunnen. Denk maar aan haastige bezoekers die zo snel mogelijk door een tourniquet willen of een automobilist die zijn auto niet vóór, maar tegen een parkeerpaal zet. U kunt de producten van RISE net zo robuust krijgen als op uw terrein of in uw gebouw nodig is. 

  • ze bestaan, conform het beleid van Beninca, zoveel mogelijk uit duurzame materialen
  • ze gebruiken zo weinig mogelijk energie.

Verkeerspalen en andere producten van Beninca en RISE gebruiken in combintie met de ESA module alleen energie wanneer ze bewegen en zijn verkrijgbaar met een aandrijving op zonne-energie. 

Stel uw vraag

Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie