Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
Filter »
Merk
 1. Beninca (2)
 2. BYou (1)
Voltage
 1. 230V (2)
 2. 24VDC (1)
Product
 1. Complete set (3)
Type
 1. Lineair (2)
 2. Garagedeur (1)
Soort
 1. BILL (2)
 2. JUMP (1)
Uitvoering
 1. Enkele deur (1)
Max. vleugellengte
 1. 1,8 m (2)
 2. 2 m (2)
 3. 2,1 m (2)
 4. 2,5 m (2)
 5. 3 m (2)
 6. 3,5 m (1)
 7. 4 m (1)
Openingssnelheid
 1. Standaard (2)
Ingebouwde eindaanslagen
 1. Nee (2)
Prijs
 1. € 100,00 - € 199,99 (1)
 2. € 800,00 en daar boven (2)

Sets garagedeuropeners

   
Garagedeuropener Kit JUMP - 60 kg

Garagedeuropener Kit JUMP - 60 kg

BYOU04

direct leverbaar

 • Energiezuinig, A-label
 • Raillengte 3 mtr.
 • In handige doos

Normale prijs: € 231,22 excl. btw

Special Price € 169,00 excl. btw € 204,49 incl. btw

Lineaire poortopener BILL

Poortopener kit BILL30M

9591400

direct leverbaar

 • Sterke poortopener
 • Voor vleugels tot 2,5 mtr.
 • Stalen, bronzen tandwielen
€ 828,70 excl. btw € 1.002,73 incl. btw
Deuropener draadloos Kit BILL50M

Poortopener kit BILL50M

9591401

direct leverbaar

 • Sterke poortopener
 • Voor vleugels tot 4 mtr.
 • Stalen, bronzen tandwielen
€ 849,63 excl. btw € 1.028,05 incl. btw

Elektrische garagedeuropener van Portacon

Een elektrische garagedeuropener bestel je eenvoudig via de website van Portacon. Wij bieden een ruim assortiment elektrische garagedeuropeners ook voor openslaande deuren.

COMPLETE ELEKTRISCHE GARAGEDEUROPENER KOPEN

Het kopen van een elektrische garagedeuropener doe je bij Portacon. Wij hebben verschillende soorten complete kits beschikbaar die je na het kopen direct kan monteren. De elektrische garagedeuropeners zijn eenvoudig te installeren met de bijgesloten handleiding.

Bij het kopen van een kit elektrische garagedeuropener ontvang je een kit die bestaat uit:

 • Aandrijving
 • Rail
 • Handzender

Een kit voor openslaande deuren zoals de kit BILL lineaire opener bestaat uit:

Naast onze kits hebben wij ook aparte onderdelen beschikbaar. Met deze onderdelen stel je gemakkelijk zelf een set samen die geschikt is voor jouw garagedeur.

Wil je als echte doe-het-zelver aan de slag? Dan raden wij je aan de kit JUMP van BYOU te kopen. Deze elektrische garagedeuropener is een complete set die voorzien is van een duidelijke Nederlandstalige handleiding. BYOU is door Beninca ontworpen voor de doe-het-zelver. De set is eenvoudig te monteren en te installeren. Heb je toch vragen tijdens de installatie van de kit JUMP? Neem dan contact op met onze technische dienst. Zij helpen je graag verder.

IDEAAL VOOR OPENSLAANDE DEUREN

Naast kanteldeuren en sectionaaldeuren zijn er ook garages die voorzien zijn van openslaande deuren. Ook voor openslaande deuren hebben wij een elektrische garagedeuropener beschikbaar. Voor het automatiseren van openslaande garagedeuren worden onze lineaire poortopeners gebruikt. De openers die het meest voor openslaande garagedeuren worden toegepast is de kit BILL. Wanneer het gewenst is om de deuren te vergrendelen kan er een kleefmagneet of een elektrische sluitplaat worden toegepast.

INBEGREPEN MET AFSTANDSBEDIENING

Een complete elektrische garagedeuropener wordt standaard geleverd  inclusief afstandsbediening. Met een afstandsbediening is de elektrisch garagedeuropener eenvoudig te bedienen vanuit de auto. Hierdoor hoef je niet meer de auto uit om de garagedeur te openen. Vanuit de auto open je de deur met één druk op de knop. Op deze manier stap je droog uit in je eigen garage. Er kunnen meerdere afstandsbedieningen worden bijbesteld. Deze dienen te allen tijde gekoppeld te worden met de sturing van de opener. Dit is eenvoudig zelf te regelen. Naast het gebruik van een afstandsbediening zijn er ook andere producten beschikbaar om de garagedeuropener aan te sturen. Een voorbeeld hiervan is een GSM module. Met een GSM module kan de deur geopend worden door middel van een oproep vanaf een vast of mobielnummer. Wij bieden verschillende soorten GSM modules aan. Een simpele variant zoals de MULTIONE of een module die gemakkelijk online te beheren is. Overige bedieningsmogelijkheden zijn:

WAT IS DE PRIJS VAN EEN ELEKTRISCHE GARAGEDEUROPENER

Er zijn verschillende soorten garagedeuren zoals een kanteldeur of openslaande deuren. Wij bieden je de juiste garagedeuropener tegen een goede prijs. De prijs van een elektrische garagedeuropener vindt je op onze website. Een complete elektrische garagedeuropener is al verkrijgbaar voor een voordelige prijs van € 136,00 excl. btw.

De prijs op de website is een prijs exclusief montage. Het is ook mogelijk om de montage door ons te laten verzorgen. Wanneer je een prijs inclusief montage zou willen hebben adviseren wij u een offerte aan te vragen door middel van het offerteformulier op onze website. Om tijdig een juiste offerte aan te bieden hebben wij de volgende gegevens nodig:

 • NAW gegevens
 • Telefoonnummer
 • Emailadres
 • Welk product
 • Overige wensen (GSM module, extra handzenders, etc)
 • Inclusief of exclusief montage
 • Montage adres
 • Foto’s en/of tekeningen van de situatie voorzien van afmetingen.

Graag je garagedeur automatiseren? Bestel een complete kit via onze website of neem contact op met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder.