Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

logo videx 360x180

De eerste Videx audio-intercom stamt uit het jaar 1985. De Italiaanse marktleider in intercomsystemen integreert audio- en videocommunicatie in alle denkbare oplossingen voor toegangscontrole. Met als resultaat een indrukwekkend scala aan producten. Videx onderscheidt zich van de concurrenten door verschillende factoren.

De producten van Videx vallen op door hun:

 • uitgebreide toepassingsmogelijkheden
 • gebruiksvriendelijke design
 • hoogwaardige beeld- en geluidskwaliteit
 • integratie met telefoon en computer.

Deze factoren zorgen voor de ‘personal touch’ van toegangscontrole. En dat is precies de reden waarom Portacon met Videx samenwerkt. Toegangscontrole moet de veiligheid van je bedrijf waarborgen, maar mag natuurlijk niet ten koste gaan van klantvriendelijkheid en de gastvrijheid.

Videx HQ2 680x323 WEB

VIDEX INTERCOMSYSTEMEN EN VIDEOFOONSYSTEMEN

De intercomsystemen, GSM intercomsystemen en videofoonsystemen van Videx zijn leverbaar als kant- en klare ‘kits’. Ideaal voor de particuliere gebruiker. Alle modulaire onderdelen, van beldrukker tot codepaneel en van camera tot audiosysteem, zijn echter ook apart bij ons verkrijgbaar. Erg handig voor grootschalige toepassingen. Zo is een Videx intercomsysteem geschikt voor woongebouwen met honderden appartementen en bedrijfsverzamelgebouwen met tientallen kantoren. Per module levert Videx steeds dezelfde constante en herkenbare kwaliteit. De Videx systemen die wij aanbieden zijn van de populaire 4000 serie.

Deze Videx 4000 serie systemen zijn te verdelen in vier verschillende categorieën:

De sets intercomsystemen zijn verkrijgbaar met beldrukker of met beldrukker inclusief codepaneel. Daarnaast kan er gekozen worden voor een opbouw- of inbouwbehuizing. Ook bij de sets GSM intercomsystemen is dit het geval. Echter zijn er bij de GSM intercomsystemen ook sets verkrijgbaar die voorzien zijn van twee beldrukkers. Wanneer je op zoek bent naar een GSM intercomsysteem met meer dan twee gebruikers kan je zelf een set samenstellen. Voor vragen over het aantal gebruikers en het samenstellen kan je contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. Zij helpen je graag verder. Wil je naast audio ook beeld? Bekijk dan het ruime assortiment videofoonsystemen. De sets videofoonsystemen zijn verkrijgbaar met een beldrukker of een beldrukker inclusief codepaneel. Daarnaast is er een ruime keuze in verschillende binnenposten: een standaard binnenpost, een handenvrije binnenpost of een handenvrije binnenpost voorzien van een extra groot beeldscherm.

Intercomset 4000 serie inbouw

Intercomset 4000 serie inbouw
807031

 • Complete set
 • Inbouwversie
 • 1 beldrukker

Regular Price € 166,05 excl. btw

€ 119,20 excl. btw € 144,23 incl. btw
Bekijk en bestel >>

GSM 4G intercomset met codepaneel 4000 inbouw

GSM 4G intercomset met codepaneel 4000 inbouw
807565

 • Complete set met codepaneel
 • Inbouwversie
 • Robuuste uitstraling
€ 1.322,56 excl. btw € 1.600,30 incl. btw
Bekijk en bestel >>

Video intercom handenvrij inbouw 4000 / 6K7

Video intercom handenvrij inbouw 4000 / 6K7
846762

 • Complete set
 • Inbouwversie
 • Extra groot 7" scherm
€ 636,53 excl. btw € 770,20 incl. btw
Bekijk en bestel >>

Videx heeft naast de bekende 4000 serie ook een aantal systemen voor een zeer voordelige prijs zoals de SMART intercom en de SLIM intercomset.

VIDEX, HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Videx doet veel onderzoek naar communicatie met gebruik van spraak- en beeldtechnologie. Het bedrijf gebruikt deze kennis om de interface van zijn intercomsystemen steeds gebruiksvriendelijker te maken. Een gebruiksvriendelijk design levert een directe bijdrage aan de klantvriendelijkheid en gastvrijheid van het systeem. Een gebruiksvriendelijke intercom voorkomt onnodige irritatie bij de bezoeker aan de deur, poort of slagboom.

Bij een video intercom is het van belang dat de bezoeker goed te herkennen is. Door de hoge beeldkwaliteit van het videopaneel van Videx is dit mogelijk. Hetzelfde geldt voor de uitstekende geluidskwaliteit die Videx levert. Videx werkt met beeldtechnieken (zoals CCD) die een hoge resolutie mogelijk maken en met camera’s die zowel overdag als ’s nachts een scherp beeld opleveren.

Videx sfeer 680x323 WEB

INTEGRATIE MET TELEFOON

De moderne intercomsystemen van Videx zijn goed te integreren met toegangscontrolesystemen waarin ook telefoons een belangrijke rol spelen. Zo zijn ze bruikbaar in het gsm-netwerk. Op die manier slaat Videx de brug van toegangscontrole naar toegangsbeheersystemen.