logo videx 360x180

Videx is de eenvoudige audio-intercom waarmee het in 1985 begon al lang ontstegen. De Italiaanse marktleider in intercomsystemen integreert audio- en videocommunicatie in alle denkbare oplossen voor toegangscontrole. Met als resultaat een indrukwekkend scala aan producten. Maar al die producten zijn wel herkenbaar aan een aantal constante factoren waarmee Videx zich onderscheidt van de concurrentie. De producten van Videx vallen op door hun:

  • uitgebreide toepassingsmogelijkheden
  • gebruiksvriendelijke design
  • hoogwaardige beeld- en geluidskwaliteit
  • integratie met telefoon en computer.

Deze factoren zorgen voor de ‘personal touch’ van toegangscontrole. En dat is precies de reden waarom Portacon met Videx samenwerkt. Toegangscontrole moet de veiligheid van uw bedrijf waarborgen, maar mag niet ten koste gaan van uw klantvriendelijkheid en gastvrijheid.

videx company

Uitgebreide intercomsystemen en videofoonsystemen

De intercomsystemen en videofoonsystemen van Videx zijn leverbaar als kant- en klare ‘kits’ voor particulier gebruik. Alle modulaire onderdelen (van beldrukker tot codepaneel en van camera tot geluidssysteem) zijn echter ook los leverbaar voor grootschalige toepassingen. Zo levert Videx intercomsystemen voor woongebouwen met honderden appartementen en bedrijfsverzamelgebouwen met tientallen kantoren. Per module levert Videx steeds dezelfde constante en herkenbare kwaliteit.

Gebruiksvriendelijk design

Videx doet veel onderzoek naar intermenselijke communicatie met gebruik van spraak- en beeldtechnologie. Het bedrijf gebruikt deze kennis om de interface van zijn intercomsystemen steeds gebruiksvriendelijker te maken. Een gebruiksvriendelijk design levert een directe bijdrage aan de klantvriendelijkheid en gastvrijheid van het systeem. Een gebruiksvriendelijke intercom voorkomt onnodige irritatie bij de bezoeker aan de deur, de poort of het hek.

Hoogwaardige beeld- en geluidskwaliteit

Het is wel zo prettig dat u de persoon aan de andere kant van de deur direct herkent – en hij of zij u ook. De hoogwaardige beeldkwaliteit van een videopaneel van Videx bevordert een snelle herkenning van en plezierige communicatie met uw bezoekers. Hetzelfde geldt voor de uitstekende geluidskwaliteit die Videx levert.
Videx werkt met beeldtechnieken (zoals CCD) die een hoge resolutie mogelijk maken en met camera’s die zowel overdag als ’s nachts een scherp beeld opleveren.

Integratie met telefoon en computer

De moderne intercomsystemen van Videx zijn goed te integreren met toegangscontrolesystemen waarin ook telefoons of computers een belangrijke rol spelen. Zo zijn ze bruikbaar in gsm-netwerken of in combinatie met IP-technologie. Op die manier slaat Videx de brug van toegangscontrole naar toegangsbeheersystemen.

Stel uw vraag

Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie