Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

In noodsituaties telt elke seconde. Maar wat als hulpdiensten belemmerd worden door gesloten slagbomen of automatische poorten? SOS Toegang biedt de oplossing, waardoor hulpverleners snel en veilig toegang kunnen krijgen tot je terrein, zelfs als het afgesloten is.

 Ambulance SOS toegang

Hoe werkt SOS toegang?

Het SOS toegangssysteem is simpel maar doeltreffend. In het hulpverleningsvoertuig is een beveiligde zender ingebouwd, die communiceert met een ontvanger in jouw toegangssysteem. Met een unieke pincode kunnen hulpdiensten toegang verkrijgen, zonder verstoring van je huidige toegangscontrole.

SOS Toegang kan worden geïntegreerd met verschillende toegangssystemen, waaronder poorten, verkeerspalen, speedgates en slagbomen. Het systeem is geschikt voor diverse locaties, van campings en bedrijven tot gemeenten en instellingen.

De draadloze signalen van het SOS toegangssysteem werken met een speciaal 868 MHz-protocol voor hoogwaardige beveiligingsdoeleinden. Alleen hulpverleningsvoertuigen met de juiste autorisatie kunnen gebruikmaken van het systeem. Hierdoor wordt misbruik van het systeem voorkomen.

Slagboom Beninca SOStoegang 1140x500 WEB

Waarom kiezen voor SOS Toegang?

Dichte slagbomen of poorten kunnen een levensreddende barrière vormen. SOS Toegang maakt deel uit van een landelijk initiatief om de bereikbaarheid van burgers in noodsituaties te verbeteren. Wanneer je toegang is uitgerust met SOS toegang kunnen de hulpdiensten eenvoudig de slagboom of poort openen.

Slagboom en hulpdiensten 

Slagbomen zijn superhandig om het verkeer op terreinen zoals parkeergarages, vakantieparken, appartementen, parkeerterreinen, campings en attractieparken te regelen. Maar wat als er een noodsituatie is en de slagboom de doorgang blokkeert? Daar komt SOS toegang om de hoek kijken! Wij krijgen vaak de vraag op welke manier hulpdiensten zoals ambulances en de brandweer het terrein of park kunnen betreden wanneer er een slagboom wordt geplaatst. Het antwoord is simpel: SOS toegang. Stel je voor: een ambulance of brandweer nadert een slagboom bij een vakantiepark. Geen zorgen! Met SOS toegang kunnen hulpdiensten gemakkelijk de doorgang openen en snel ter plaatse zijn. 

SOS Toegang en Beninca

Beninca slagbomen en poortopeners werken perfect samen met het SOS toegang systeem, of je nu een nieuwe installatie hebt of een bestaande situatie wilt upgraden. Hierdoor kunnen hulpdiensten zoals ambulances en de brandweer snel en veilig passeren, zelfs als een locatie is afgesloten met een automatische poort of slagboom. Met de duidelijk zichtbare SOS toegang sticker op je poort of slagboom, weten hulpdiensten direct hoe ze toegang kunnen verkrijgen wanneer elke seconde telt. Onze adviseurs staan paraat om je te helpen met de integratie van dit systeem, ook als je een ander merk slagboom of poortopener hebt.

Samen kunnen we levens redden door hulpdiensten snel en efficiënt toegang te verlenen tot jouw terrein of gebouw. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe je kan bijdragen aan een veiligere samenleving met SOS Toegang.

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8:00 - 17:00 uur.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 0548-542590

 

Stel uw vraag