Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

logo benincaBeninca is een familiebedrijf dat is ontstaan in de jaren zeventig. Inmiddels is Beninca uitgegroeid tot een toonaangevende wereldspeler op het gebied van toegangsautomatisering. Het bedrijf is gevestigd in Sandrigo, een plaats in het noorden van Italië.

Portacon is officieel importeur Nederland van Beninca producten.

Dankzij de innovatieve oplossingen van Beninca is het openen en sluiten van slagbomen, verkeerspalen, poorten en deuren een comfortabele en veilige bezigheid geworden. En niet langer een tijdrovende en hinderlijke klus

showroom automatismi beninca

Hoge kwaliteit en maatwerk van Beninca

Beninca staat bekend om zijn hoge kwaliteit producten en oplossingen. De hoogwaardige kwaliteit is vooral te danken aan het directe contact met de klant (‘face to face’). De specialisten steken veel tijd in persoonlijke gesprekken met partners en klanten. Via deze gespreken komen ze erachter welke problemen zij tegen aanlopen en wat hun behoeften en wensen zijn. Op deze manier bouwt Beninca zijn kennisvoorsprong steeds verder uit en komt het bedrijf regelmatig met innovatieve oplossingen en nieuwe technieken op het gebied van toegangsautomatisering.

Het Italiaanse bedrijf is de trendsetter in kwalitatief hoogwaardige aandrijvingen van slagbomen, verkeerspalen, schuifpoorten, draaipoorten en garagedeuren. Betrouwbare toegangsautomatisering valt of staat met een goede aandrijving. Beninca levert innovatieve aandrijvingen van een hoge kwaliteit. Echter Beninca is meer dan alleen een goede motor. Ze leveren voor elke denkbare situatie maatwerk, of het nou gaat om: rolpoorten, schuifpoorten, draaihekken, slagbomen of verkeerspalen. Hierdoor heb je als klant de juiste toegangsautomatisering die perfect op elke vorm van terreinafsluiting is afgestemd.

Dankzij de uitstekende kwaliteit kan Beninca een jarenlange garantie bieden.

Duurzaamheid en milieu

Duurzaamheid en het behoud van het milieu staan bij Beninca hoog in het vaandel. Met ESA (Energy Saving Automatic System) heeft Beninca een energiebesparend en milieuvriendelijk concept voor toegangsautomatisering ontwikkeld. De ESA-systemen van Beninca gebruiken alleen energie als ze in beweging zijn. In de ruststand gebruiken de systemen bijna geen energie. Daarnaast maakt Beninca zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Met een product van Beninca levert u een bijdrage aan een beter milieu!

Beninca ESA

Beninca voor zakelijke gebruikers en doe-het-zelvers

Beninca levert zowel voor de zakelijke als particuliere markt. De ervaring op de zakelijke markt staat borg voor professionaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en functionaliteit. Met het nieuwe systeem BYOU is Beninca nu ook actief op de doe-het-zelf markt. Resultaat: een kwalitatief hoogwaardige toegangsautomatisering voor een betaalbare prijs.

Beninca poortopener

Bij Portacon vind je een ruim assortiment aan Beninca poortopeners. De Beninca poortopeners bestaan uit:

Voor een draaipoort zijn er verschillende Beninca poortopeners beschikbaar. Wij bieden je een complete set of aparte onderdelen. Het automatiseren van een draaipoort kan door middel van:

Slagboominstallatie Kit EVA.5

Slagboominstallatie Kit EVA.5
9083120-K

  • Complete set
  • Boomlengte tot max. 5 mtr.
  • Voor intensief gebruik

Regular Price € 2.750,00 excl. btw

€ 2.600,00 excl. btw € 3.146,00 incl. btw
Bekijk en bestel >>

Poortopener kit BOB30M

Poortopener kit BOB30M
9591505

  • Stevige motor 230V
  • Uitgebreide motorsturing
  • Stevige aluminium behuizing

Regular Price € 1.230,17 excl. btw

€ 1.084,00 excl. btw € 1.311,64 incl. btw
Bekijk en bestel >>

Poortopener kit DU.IT14N ondergronds RVS 230V

Poortopener kit DU.IT14N ondergronds RVS 230V
9591610

  • RVS motorbakken
  • Uitgebreide motorsturing
  • Duurzame sterke opener

Regular Price € 1.990,52 excl. btw

€ 1.655,00 excl. btw € 2.002,55 incl. btw
Bekijk en bestel >>

De keuze voor de juiste Beninca poortopener ligt aan het soort poort, het budget en de wensen van de klant. Benieuwd welke Beninca poortopener geschikt is voor de poort bij je woning of terrein? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Beninca handzender

Beninca hekopeners zijn voorzien van een bijpassende Beninca handzender. Er zijn veel verschillende type Beninca handzenders verkrijgbaar. Bekijk het assortiment op onze website. Met een Beninca handzender zijn de Beninca hekopeners met één druk op de knop te openen en te sluiten. Het is ook mogelijk om de Beninca handzender te koppelen met de Beninca besturing van een slagboom. Zo kan je op een eenvoudige manier de slagboom van een privé parkeerterrein vanuit je auto openen. De Beninca handzenders programmeer je in de Beninca besturing van je poort, slagboom of garagedeur. Wanneer de Beninca handzender is gekoppeld met de Beninca besturing is het mogelijk je toegang met de Beninca handzender te openen. Het koppelen van de Beninca handzender in de Beninca besturing is snel te realiseren. In de Beninca handleiding staat vermeld op welke manier de Beninca handzender in de Beninca besturing moet worden geprogrammeerd. Er zijn ook kloonbare handzenders beschikbaar. Deze handzenders nemen de code over van de bestaande Beninca handzender. Het is dus niet nodig om ze te koppelen met de Beninca besturing.

Beninca handleiding

De Beninca producten zijn voorzien van een uitgebreide Beninca handleiding. De Beninca handleiding ontvang je bij het product en is tevens te vinden op onze website. Naast de Beninca handleiding vindt je hier ook het productblad met alle ins en outs van het product. De Beninca handleiding helpt je bij het monteren, installeren en programmeren van de Beninca hekopeners of slagbomen. Heb je naast de Beninca handleiding extra ondersteuning nodig tijdens de installatie? Onze afdeling technisch support helpt je graag telefonisch verder.

Dus wil je graag je poort voorzien van Beninca hekopeners of je terrein afsluiten met een slagboominstallatie? Bestel je opener of slagboom snel en eenvoudig online via onze website of vraag een op maat gemaakte offerte aan via het offerteformulier. Met een Beninca toegangssysteem is iedere toegang goed geregeld!