logo benincaOntstaan als familiebedrijf in de jaren zeventig van de vorige eeuw, is Beninca inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende wereldspeler op de markt van toegangsautomatisering. Het bedrijf is gevestigd in Sandrigo, in het noorden van Italië.

Mede dankzij de innovatieve oplossingen van Beninca is het openen en sluiten van slagbomen, verkeerspalen, poorten en deuren een comfortabele en veilige bezigheid geworden. En niet langer een tijdrovend en hinderlijk ritueel.

BENINCA company

Face to face

De hoogwaardige kwaliteit van Beninca-producten is vooral te danken aan het directe contact met de klant (‘face to face’). De specialisten van Beninca steken veel tijd in persoonlijke gesprekken met partners en klanten, om erachter te komen wat hun problemen, behoeften en wensen zijn. Op deze manier bouwt Beninca zijn kennisvoorsprong steeds verder uit en komt het bedrijf regelmatig met innovatieve oplossingen en nieuwe technieken.

Kwaliteit en maatwerk

Beninca is trendsetter in kwalitatief hoogwaardige aandrijvingen van slagbomen, verkeerspalen, schuifpoorten, draaipoorten en (garage)deuren. Een betrouwbare toegangsautomatisering valt of staat met een goede aandrijving. Beninca levert meesterlijke aandrijvingen.
Maar Beninca is meer dan alleen een goede motor. Rolpoorten, schuifpoorten, draaihekken, slagbomen of verkeerspalen: voor elke denkbare situatie levert Beninca maatwerk. Met als resultaat een toegangsautomatisering die perfect op elke vorm van terreinafsluiting is afgestemd. Dankzij de uitstekende kwaliteit kan Beninca een jarenlange garantie bieden.

No products found

Duurzaamheid en milieu

Met ESA (Energy Saving Automatic System) heeft Beninca een energiebesparend en milieuvriendelijk concept voor toegangsautomatisering ontwikkeld. ESA-systemen van Beninca gebruiken alleen energie als ze in beweging zijn. In ruststand gebruiken de systemen bijna geen energie. Daarnaast maakt Beninca zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Met een product van Beninca levert u een bijdrage aan een beter milieu!

Zakelijke gebruikers en doe het zelvers

Beninca levert zowel voor de zakelijke als particuliere markt. De ervaring op de zakelijke markt staat borg voor professionaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en functionaliteit. Met het nieuwe systeem BYOU is Beninca nu ook actief op de doe-het-zelf markt. Resultaat: een kwalitatief hoogwaardige toegangsautomatisering voor een betaalbare prijs.

Portacon is officieel importeur Nederland van Beninca producten.

Stel uw vraag

Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie