Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

logo doorbird 360x180

Van een eenvoudig design tot de meest luxueuze videofoon, dat is Fasttel. Met al meer dan 35 jaar ervaring is Fasttel een echte leider in het ontwikkelen van toegangstechniek en de intergratie van het telefoonnetwerk. Design, technologie en gebruikersgemakt zit in hun DNA. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lokeren - België.

Fasttel heeft een ruim assortiment intercoms. Van basismodellen tot zeer luxe. De stijlvolle intercoms van Fasttel zijn eenvoudig te installeren en te monteren. Daarnaast zijn de intercoms gemakkelijk te koppelen met je mobiele telefoon. Op deze manier is zelfs een binnenpost niet noodzakelijk.

Fasttel 800x380 WEB

FASTTEL 

Heb je technische vragen over je Fasttel intercom, dan helpt onze technische dienst je graag verder. Bij complexe storingen staan wij in direct contact met de leverancier. Bekijk het assortiment op onze website. Het is ook mogelijk om de producten in onze showroom te bezichtigen.

Wil je een Fasttel intercom kopen, maar eerst meer informatie over dit product? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop. Zij vertellen je graag over alle mogelijkheden van de Fasttel intercom. De afdeling verkoop is te bereiken via het formulier op onze website, per email of telefonisch 0548 - 725 940.

Stel uw vraag