logo bircher 360x180Bircher Reglomat AG, gevestigd in Beringen, Zwitserland, is de sensorspecialist voor automatische persoons deuren, industrie deuren en schuif- en draai hekken. Maar Bircher is ook actief op het gebied van openbaar vervoer en industrie. Waardevolle jarenlange partnerrelaties met klanten, knowhow en geavanceerde innovaties zijn al meer dan 50 jaar kenmerkend voor het succes.

Bircher HQ 680x323 WEB

Van oudsher is het de missie van Bircher Reglomat dat wij in een snel groeiende automatiseringswereld toonaangevend zijn voor comfort en veiligheid. Comfortproducten zijn onopvallende helpers, die veel meer in beweging brengen dan hekken en deuren. Naar wens detecteren ze wat er op hen afkomt, van hen verwijdert of langskomt. Ook bij een brandalarm of bij langzaam lopende personen zijn deze producten altijd betrouwbaar.

No products found

Veiligheid

Veiligheidsproducten voorkomen dat mens of auto door gevaarlijke schaar- en sluitkanten gewond of beschadigd worden. Drukgevoelig of contactvrij geven ze onmiddellijk het cruciale commando aan een besturingsmodule.

Met onze innovaties zetten wij de standaards voor morgen. Volg ons vandaag al op weg naar een toekomst die comfortabeler en veiliger is.

Stel uw vraag

Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie