Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

logo Dahua

Dahua is het A-merk op het gebied van camerabeveiliging en één van de grootste marktleiders ter wereld. Het Chinese merk is een professioneel en betaalbaar merk. Waardoor het camerabeveiliging voor iedereen toegankelijk maakt. Onderzoek en ontwikkeling zijn belangrijke speerpunten. 

Tevens is Dahua de ontwikkelaar van HDCVI. Via de HDCVI techniek is het mogelijk om via een COAX kabel HD beelden te versturen.

 Dahua sfeer 800x380 WEB

DAHUA CAMERA IP OF HDCVI?

Bij Portacon vind je een ruim assortiment aan beveiligingscamera’s. De keuze van het type beveiligingscamera hangt af van de situatie en de wensen van  de klant. De camera’s in ons assortiment zijn:

Een IP camera wordt ook wel een netwerkcamera genoemd. Een Dahua camera IP systeem heeft camera’s die verbonden zijn met het internet waardoor ze hoge kwaliteit beelden kunnen versturen. Met Dahua camera IP systeem bekijk je eenvoudig vanaf elke locatie, waar ook ter wereld, je camerabeelden. Er zijn verschillende soorten IP camera’s verkrijgbaar:

Naast het Dahua camera IP systeem kan er ook gekozen worden voor een HDCVI systeem. Een HDCVI camera verstuurd beelden via de COAX kabel. Deze camera’s kunnen eenvoudig een lange afstand overbruggen. Verder is het mogelijk om via HDCVI direct live mee te kijken, terwijl er bij een IP camera sprake is van enige vertraging tussen de beelden. Wij bieden je een ruim assortiment HDCVI camera’s. De type HDCVI beveiligingscamera’s zijn:

Of je nou kiest voor een Dahua systeem met HDCVI camera’s of een Dahua camera IP systeem. Bij ons ben je aan het juiste adres.

IP IR bullet camera SONY EXM, 2 MP, varifocal motorlens

IP IR bullet camera SONY EXM, 2 MP, varifocal motorlens
UP-IPBC20Z

  • Geschikt voor buitengebruik
  • Beheer via web
  • Varifocal motorlens
€ 297,00 excl. btw € 359,37 incl. btw
Bekijk en bestel >>

HDCVI PTZ mini dome camera 1080P, 2 MP, 12x zoom - hangend

HDCVI PTZ mini dome camera 1080P, 2 MP, 12x zoom - hangend
UP-HDCVIPTZ1

  • Krachtige 12x optische zoom
  • Geschikt voor buitengebruik
  • Full HD kwaliteit
€ 389,00 excl. btw € 470,69 incl. btw
Bekijk en bestel >>

DAHUA DOME CAMERA

Een Dahua dome camera is een beveiligingscamera die in veel situaties wordt toegepast. De Dahua dome camera is voorzien van een ronde koepel. In de koepel zit de lens van de camera. Hierdoor is het nauwelijks te zien in welke richting de Dahua dome camera opneemt. Tevens is de Dahua dome camera vandalismebestendig. Dahua dome camera’s worden vaak toegepast in bedrijfspanden en winkels.

COMPLETE DAHUA CAMERA SET

Graag je woning of bedrijfspand voorzien van camerabeveiliging met een Dahua camera set? Via onze webshop bestel je snel en eenvoudig een camera of recorder. Wij versturen je Dahua set gratis in Nederland en België. Echter voor een complete Dahua camera set raden wij je aan contact op te nemen met onze afdeling verkoop. Zij maken graag een aanbieding voor een complete Dahua camera set op maat. Op deze manier krijg je een complete Dahua camera set die speciaal is afgestemd op je woning of je bedrijf. De afdeling verkoop is te bereiken via het offerteformulier op onze website of telefonisch via het nummer 0548-542590.

DAHUA NEDERLAND EN PORTACON

Bij ons vind je een ruim assortiment aan Dahua producten. Portacon is één van de verkooppunten van de Dahua Nederland producten. Via onze distributeur van Dahua Nederland worden wij op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen op het gebied van beveiligingscamera’s. Op deze manier bieden wij je de nieuwste producten op het gebied van camera beveiliging.

Je woning, bedrijf of winkelpand voorzien van passende camerabeveiliging? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder.