Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
  • Slide 04 640x333
  • Slide 02 640x333
  • Slide 08 640x333

een team vol kennis en ervaring

Portacon is leverancier van slagbomen en poortopeners waarmee u de toegang tot uw terrein kunt automatiseren en beveiligen. Ook leveren wij alle toebehoren zoals toegangscontrolesystemen, zenders, kleefmagneten en elektrische sloten e.d.

Voordelen van toegangsautomatisering

Hoe veilig is een terreinafsluiting zonder deugdelijke toegangsautomatisering? Daarnaast biedt toegangsautomatisering vrijheid en gemak. Kortom, toegangsautomatisering draait om veiligheid en comfort.
Bent u leverancier of installateur van poorten, slagbomen, verkeerspalen of garagedeuren? Dan is Portacon uw ideale partner op het gebied van toegangsautomatisering.

Waarom Portacon?

Met ruim 20 jaar ervaring in toegangsautomatisering heeft dit vakgebied voor ons geen geheimen meer. Als leverancier of installateur heeft u een betrouwbare partner nodig, die de verwachtingen van uw klant kan waarmaken. Dankzij onze ervaring en hoogwaardige technische kennis kunnen wij dat als geen ander. Daarnaast zijn wij klant- en servicegericht en leveren wij snel. Wij bieden bovendien topkwaliteit door producten en oplossingen van onder andere de volgende toonaangevende merken te leveren:

  • BENINCA (poortopeners en slagbomen)
  • CDVI (toegangscontrolesystemen, deurmagneten, zenders, codepanelen etc.)
  • BIRCHER (lusdetectoren, lussen, veiligheidslijsten en overdrachtsystemen)
  • INTRATONE (toegangscontrolesystemen, GSM modules, intercomsystemen)
  • VIDEX (intercom- en videofoonsystemen)
  • RISE (verkeerspalen en tourniquets)
  • BYOU (doe-het-zelf poortautomatisering).

IMG 4780 formaat bewerkt

Onze kwaliteit en garantie

De kwaliteit van Portacon is de kwaliteit van topmerken in toegangsautomatisering zoals Beninca, CDVI, Bircher en Intratone. Wij zijn de Nederlandse importeur van deze internationale merken. Beninca is al meer dan 30 jaar een toonaangevende speler op de wereldmarkt van toegangsautomatisering. De andere merken hebben vergelijkbare posities op het gebied van onder andere toegangscontrolesystemen en elektromagneten. Portacon kan daarom op alle producten van deze en andere fabrikanten jarenlange garanties bieden.

Onze kennis en ervaring

Dankzij haar jarenlange ervaring heeft Portacon een enorme hoeveelheid kennis van toegangsautomatisering opgebouwd. Staat u bij een klant onze slagboom, poortopener of garagedeuraandrijving te installeren en komt u ergens niet uit? Wij helpen u bij al uw vragen snel op weg.

Onze klantvriendelijkheid en service

Klantvriendelijkheid is hét handelsmerk van Portacon. Wij leveren u niet alleen een product, maar ook de bijbehorende kennis en adviezen. Zodat u uw klanten optimaal kunt bedienen. Desgewenst stellen we samen met u vast welk type toegangsautomatisering de beste oplossing voor uw klant biedt.
Portacon heeft bovendien veel producten en onderdelen op voorraad en kan u daarom snelle levertijden bieden. Daarnaast beschikken wij over een eigen showroom en magazijn, waar u onze systemen en oplossingen op uw gemak kunt bekijken en waar wij u graag te woord staan.

 

Stel uw vraag