Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
Filter »
Merk
 1. Beninca (2)
Voltage
 1. 230V (1)
 2. 24VDC (1)
Product
 1. Complete set (2)
Soort
 1. BULL (1)
 2. PONY (1)
Max. poortgewicht
 1. 400 kg (2)
 2. 600 kg (1)
 3. 800 kg (1)
Magnetische eindschakelaars
 1. Nee (2)
Openingssnelheid
 1. Standaard (2)
Prijs
 1. € 500,00 - € 599,99 (1)
 2. € 800,00 en daar boven (1)

Sets schuifpoortopeners

   
Schuifpoortopener Kit PONY 24V

Schuifpoortopener Kit PONY 24V

9592170

direct leverbaar

 • Voor poorten tot 400 kg.
 • Uitgebreide motorsturing
 • Eenvoudig te monteren
€ 550,00 excl. btw € 665,50 incl. btw
Schuifpoortopener Kit BULL8M 230V

Schuifpoortopener Kit BULL8M 230V

9592097

direct leverbaar

 • Voor poorten tot 800 kg.
 • Ingebouwde motorsturing
 • Kleine stevige opener

Normale prijs: € 932,00 excl. btw

Special Price € 826,00 excl. btw € 999,46 incl. btw

Complete automatische schuifpoort opener van Portacon

Naast ons ruime assortiment draaipoortopeners hebben wij ook diverse schuifpoortopeners in onze collectie. Een bedrijventerrein of een huis sluit je eenvoudig af met een automatische schuifpoort opener. Of het nou gaat om een nieuwe of bestaande situatie.

BESTEL EEN COMPLETE ELEKTRISCHE SCHUIFPOORT OPENER

Via onze website bieden wij direct een complete set schuifpoort opener aan. Met deze kits heb je een volledige set om een schuifpoort te automatiseren. Naast deze kits zijn er ook aparte onderdelen beschikbaar. Een kit schuifpoortopener bestaat uit:

 • 1 motor
 • 1 sturing
 • 1 set fotocellen
 • 1 of 2 handzenders
 • 1 flitslicht (uitgezonderd de Kit PONY)

Verder beschikken de kit BULL5M en de kit BULL8M ook nog over een sleutelschakelaar. Deze sleutelschakelaar kan bij de andere kits apart bij besteld worden.

De kit FREEDOM is een elektrische schuifpoort opener uit de BYOU collectie van Beninca. De BYOU collectie van Beninca is gericht op de doe-het-zelver. Met de bijgevoegde handleiding en een instructievideo op ons YouTube kanaal automatiseer je eenvoudig zelf je schuifpoort.

DE JUISTE BEVEILIGING VAN SCHUIFPOORTOPENERS

Bij het plaatsen van schuifpoortopeners wordt er altijd rekening gehouden met de veiligheid. De schuifpoortopeners van Beninca zijn voorzien van een magnetische eindschakelaar. Deze eindschakelaar zorgt ervoor dat de poort niet doorloopt. zijn alle schuifpoortopeners handmatig te openen. De motoren kunnen dan met een sleutel handmatig ontgrendeld worden. Op deze manier kan je te allen tijde je terrein betreden of verlaten.

Om de veiligheid te waarborgen worden er fotocellen bij de schuifpoortopeners toegepast. Daarnaast is het ook verstandig om de poort te voorzien van veiligheidslijsten. Wanneer er een persoon of object tussen de poort staat en de veiligheidslijst voelt weerstand, stopt de automatische schuifpoort opener. Graag je schuifpoort optimaal beveiligen? Vraag dan om advies bij een van onze adviseurs. Zij leggen je graag de mogelijkheden uit.

ACCESSOIRES VOOR ELEKTRISCHE SCHUIFPOORT OPENERS

Naast het aanschaffen van de automatisering van je poort is het belangrijk om na te denken over de bediening en de verschillende accessoires die beschikbaar zijn. Het is belangrijk om te kijken waarvoor de poort bedoelt is en hoe veel mensen de poort moeten passeren.

Bij Portacon vind je complete toegangscontrole systemen die gekoppeld kunnen worden aan de elektrische schuifpoort openers. Op deze manier kun je iemand toegang verschaffen en controleren wie de poort is gepasseerd. Een voorbeeld van een uitgebreid toegangscontrole systeem is de ATRIUM, een eenvoudigere versie is de INTRATONE GSM module.

Mogelijkheden om de elektrische schuifpoort openers te bedienen zijn:

Wanneer je niet direct zicht hebt op de poort, en wel eerst wil weten wie en voor de poort staat, is het mogelijk om een intercomsysteem aan te schaffen. Op deze manier kan je eerst contact met de bezoeker hebben voordat je hem of haar toegang tot je terrein geeft.

WAT KOST EEN AUTOMATISCHE SCHUIFPOORT OPENER?

Elektrische schuifpoort openers zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Een complete set is al verkrijgbaar vanaf € 362,81 excl. btw. De uiteindelijke prijs voor de juiste schuifpoort opener hangt natuurlijk af van verschillende factoren. Er moet gekeken worden welke poort er geautomatiseerd moet worden en van welke veiligheidstoepassingen zoals fotocellen of veiligheidslijsten de poort moet worden voorzien. De poort kan daarnaast ook worden uitgebreid van een toegangscontrolesysteem en een bepaalde bediening door bijvoorbeeld een GSM module of codepaneel. Al deze factoren bepalen samen de uiteindelijk prijs. Voor een compleet overzicht met prijzen kan er een offerte worden aangevraagd via onze website.

Advies over welke automatische schuifpoort opener voor jou het beste geschikt is en benieuwd welke accessoires handig zijn? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij helpen u graag verder.