Voor 15:00 besteld, morgen GRATIS bezorgd!

U bent op zoek naar een terreinafsluiting

Voor het afsluiten van uw terrein of het beveiligen van uw privé parkeerplaats zijn er verschillende mogelijkheden. Portacon levert een breed assortiment met terreinafsluitingen, zoals slagbomen, verkeerspalen en verschillende poortaandrijvingen. Wij zijn importeur van het vooraanstaande merk Beninca. Een terreinafsluiting van Beninca is van goede kwaliteit en zeer betrouwbaar. Hier kunt u jarenlang plezier van beleven.

beninca slagboom eva5 camping

Een slagboom als terreinafsluiting

Voor het afsluiten van uw bedrijfsterrein of camping kan een slagboom een perfecte oplossing zijn. Terreinafsluiting door middel van een slagboom geeft een professionele uitstraling. Onze slagbomen hebben een modern design en zijn geschikt voor intensief gebruik. Bij stroomuitval zijn ze eenvoudig met de hand te bedienen. Een terreinafsluiting zoals een slagboom kan tevens heel goed gecombineerd worden met een toegangscontrolesysteem, zodat u het beheer in eigen hand hebt.

Terreinafsluiting met behulp van een verkeerspaal

Als het plaatsen van een poort niet mogelijk is kan terreinafsluiting doormiddel van een verkeerspaal een goede oplossing zijn. Ook wanneer u uw privé parkeerplaats wilt afschermen is een verkeerspaal een ideale oplossing. Deze terreinafsluiting is leverbaar als automatische of handbediende verkeerspaal. Onze slagbomen zijn duurzaam en hebben een laag energieverbruik. Wilt u uw privé parkeerplaats voorzien van een terreinafsluilting? Portacon levert ook een parkeerbeugel, automatisch of handbediend.

No products found

Uw terrein afsluiten door uw poort te automatiseren

Wanneer u uw inrijpoort wilt automatiseren bent u ook bij Portacon aan het juiste adres. Wij leveren een breed assortiment toegangsautomatiseringsproducten en terreinafsluitingen.

Het plaatsen van een terreinafsluiting heeft vele voordelen. Het geeft u veel gemak en het biedt u extra veiligheid. Ongewenste bezoekers kunnen niet zomaar uw terrein betreden. Voor meer informatie over onze terreinafsluitingen kunt u contact met ons opnemen of onze website bezoeken. Via onze webshop kunt u direct online bestellen.

Stel uw vraag