Voor 15:00 besteld, vandaag GRATIS verzonden!

Wilt u uw poort of garagedeur automatiseren? Of uw inrit afsluiten met een verkeerspaal of slagboom? 

Portacon is importeur van het gerenommeerde merk toegangsautomatisering Béninca. Een uitstekend product met een prima prijs-kwaliteit verhouding. Wij leveren zowel aan bedrijven als aan de eindgebruiker.

poortopener beninca monteur

No products found

Onze Béninca toegangsautomatisering producten

Ons assortiment Beninca toegangsautomatisering bevat een grote hoeveelheid producten. Deze kunnen gebruikt worden voor veel verschillende toepassingen. Zo leveren wij onder andere:

Daarnaast natuurlijk ook de diverse accessoires, bijvoorbeeld een intercomsysteem, codepaneel of GSM module.

Het voordeel van toegangsautomatisering

Het plaatsen van een toegangsautomatisering heeft vele voordelen. Naast het gemak dat het u geeft, maakt het ook uw woonomgeving veiliger. Het is natuurlijk heerlijk als u op een regenachtige dag niet uit uw auto hoeft om uw toegangspoort te openen. Een druk op de knop van uw handzender zorgt ervoor dat uw poort automatisch opent en sluit. Dit allemaal door de geplaatste toegangsautomatisering. Fotocellen en dergelijke zorgen voor optimale veiligheid. Wanneer u een video- of intercomsysteem laat plaatsen kunt u bezoekers vanuit uw woning te woord staan. En ongewenste bezoekers kunnen niet zomaar uw terrein betreden, een veilig gevoel! 

Waarom een Béninca toegangsautomatisering:

Béninca toegangsautomatisering heeft ruim twintig jaar ervaring in de sector van automatische systemen. Zij zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en geavanceerde technologieën. Deze producten zijn zeer betrouwbaar en efficiënt. Tevens voldoen ze aan alle verwachtingen van de eindgebruiker.

Wilt u ook profiteren van het gemak van een Beninca toegangsautomatisering? Bestel dan direct via onze webshop of neem contact met ons op voor al uw vragen, advies of een offerte.

No products found

NOG VRAGEN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8:00 - 17:00 uur.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 0548-542590

Stel uw vraag