Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Complete Camerasets op maat gemaakt van Portacon

Je woning, kantoor of winkelpand beveilig je met een camerasysteem van Portacon. Met een camerasysteem kan je elke gewenste locatie eenvoudig in de gaten houden. Naast het toezichthouden schrik je met bewakingscamera’s ook ongenode gasten af. Camerasets zijn in veel verschillende soorten en maten beschikbaar. Iedere situatie vraagt echter om een op maat gemaakte cameraset. Onze camera experts maken een cameraplan die geschikt is voor je locatie en voldoet aan alle wensen.  

Met een op maat gemaakte cameraset van Portacon krijg je:

  • Een perfect cameraplan van onze camera experts
  • Een op maat gemaakte cameraset
  • Nazorg van onze servicedienst

Een Cameraset bestaat uit verschillende onderdelen. De onderdelen in de camerasets zijn:

OP MAAT GEMAAKTE CAMERASETS VAN DAHUA

De camerasets die wij aanbieden zijn van het bekende A-merk Dahua. Dit professionele merk is van hoge kwaliteit én ook nog eens betaalbaar. Tevens is Dahua de ontwikkelaar van de HDCVI camera. Met HDCVI is het mogelijk beelden van HD niveau, over een bestaande COAX kabel te versturen. Camerasets die bestaan uit HDCVI camera’s maken het mogelijk om direct live mee te kijken zonder vertraging. Zelfs via je mobiele telefoon.

SOORTEN CAMERA’S

Camerasets kunnen bestaan uit verschillende soorten camera’s. De camera’s die wij aanbieden zijn:

  • Dome camera’s
  • Bullet camera’s
  • PTZ camera’s
  • Verborgen camera’s

De keuze wat betreft de camera’s ligt aan de situatie en de wensen die er zijn. Camerasets kunnen voorzien zijn van een dome camera. Een dome camera is een camera met een ronde koepel. Door de ronde koepel is de lens van de camera niet goed zichtbaar. Hierdoor is het bijna onmogelijk om te ontdekken naar welke kant de camera gericht is. Verder is een dome camera vandalismebestendig. Een bullet camera, is een langwerpige camera die staat gericht op de plek van de opname. Het is hierdoor voor iedereen duidelijk wat de camera in beeld heeft. Camerasets met een PTZ camera zijn handig wanneer er live meegekeken moet worden. Met een PTZ camera is het namelijk mogelijk om te bewegen van links naar rechts en van boven naar beneden. Verder kan er in- en uitgezoomd worden  Naast de zichtbare camera’s hebben wij ook verborgen camera’s in ons assortiment.

Met een cameraset op maat zijn alle combinaties mogelijk! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op, we helpen je graag verder.