Voor 15:00 besteld, morgen GRATIS bezorgd!

Dan bent u bij Portacon toegangsautomatisering aan het juiste adres. Bij ons vindt u verschillende automatische garagedeuropeners voor het automatiseren van uw bestaande garagedeur. Of het nu gaat om een sectionaaldeur, overheaddeur of openslaande garagedeuren, wij zijn u graag van dienst. Ook voor de doe-het-zelver hebben wij een garagedeuropener in ons assortiment.

byou jump garagedeuraandrijving set

 

Een garagedeuropener van Beninca

Met een elektrische deuropener van Beninca bent u verzekert van kwaliteit en zekerheid. Beninca heeft veel kennis op het gebied van garagedeuren, roldeuren, garagepoorten en automatische poorten. En dat is natuurlijk precies wat u zoekt. Onze garagedeuropeners werken op 230 of 24 Volt netspanning. De JUMP garagedeuropener wordt geleverd als compleet pakket met allles wat u nodig heeft voor het automatiseren van uw garagedeur. Als optie kunt u nog kiezen voor de mechanische ontgrendeling, zodat u uw garagedeuropener van buitenaf kunt openen wanneer de stroom uitvalt.

No products found

De oplossing bij dubbele garagedeuren

Bij openslaande (dubbele) garagedeuren is het niet mogelijk om een reguliere garagedeuropener te gebruiken. Bij dergelijke situaties wordt gebruik gemaakt van lineaire poortopeners die aan de binnenzijde van de garagedeuren worden geplaatst. De diverse onderdelen, zoals bevestigingssteunen, kunnen worden aangepast zodat ze geschikt zijn voor uw garagedeur. Zoals u ziet is er altijd wel een mogelijkheid om een garagedeuropener bij u te plaatsen.

Een garagedeuropener plaatsen, doe-het-zelf!

Speciaal voor de doe-het-zelver levert Portacon de BYOU garagedeuropener. Deze wordt geleverd als standaard pakket en kan direct via onze webshop besteld worden. Wij hebben deze garagedeuropener altijd op voorraad, zodat u verzekerd bent van een snelle levertijd. Deze garagedeur opener heeft een aantrekkelijke prijs en is eenvoudig te plaatsen.

Wilt u ook profiteren van het gemak van een garagedeuropener van Portacon? Neem dan contact met ons op. Of bestel direct via onze webshop.

No products found

Stel uw vraag