Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
Filter »

Flitslampen

   
flitslicht

IRI.LAMP flitslicht 20V-230V AC/DC

9534011

direct leverbaar

 • Exclusief design
 • LED verlichting
 • Eenvoudige installatie

Normale prijs: € 111,00 excl. btw

Special Price € 89,95 excl. btw € 108,84 incl. btw

XLB.L LED flitslicht 24V DC

XLB.L LED flitslicht 24V DC

953400947

direct leverbaar

 • Voorzien van LED 24V DC
 • horizontaal of verticaal montage
 • Ook voor continue verlichting
€ 44,10 excl. btw € 53,36 incl. btw
LAMPY flitslicht met LED 24V-230V AC/DC

LAMPY flitslicht met LED 24V-230V AC/DC

953401668

direct leverbaar

 • Voorzien van LED 24V-230V
 • Met geïntegreerde antenne
 • Energiezuinig
€ 55,00 excl. btw € 66,55 incl. btw
BYOU flitslicht met LED 24V AC/DC

BYOU flitslicht met LED 24V AC/DC

BYOUA05

direct leverbaar

 • Met geïntegreerde antenne
 • Horizontale, verticale bevestiging
 • Duidelijk zichtbare signalering

Normale prijs: € 42,50 excl. btw

Special Price € 37,50 excl. btw € 45,38 incl. btw

Flitslicht kopen

Flitslicht LED Pegasus 12-24V / 230V AC/DC

OUTLET01

direct leverbaar

 • Ingebouwde antenne
 • Flitsen of continue branden
 • Handige accessoire

Normale prijs: € 35,00 excl. btw

Special Price € 17,50 excl. btw € 21,18 incl. btw

Ruim assortiment flitslichten

Opzoek naar een flitslicht voor je poort of slagboom? Wij hebben een ruim assortiment flitslichten op voorraad. Het assortiment flitslichten van Portacon bestaat uit flitslichten met een exclusief design, LED of een gloeilamp.  Je bestelt ze eenvoudig online via onze website.

WAAROM GEBRUIK IK EEN FLITSLICHT?

Het toepassen van een flitslamp kan verschillende redenen hebben. Wanneer een flitslicht wordt gebruikt voor een slagboom of bij een poort kan het flitslamp gaan knipperen wanneer de poort of de slagboom in beweging is. Door het knipperende licht worden mensen hierop gealarmeerd. Het is niet verplicht om een flitslicht bij een poort of slagboom toe te passen. Wel is het raadzaam om een flitslicht toe te passen voor de veiligheid. Er zijn kits beschikbaar, zoals een kit BEAUTY of een kit BULL5M die standaard zijn voorzien van een flitslamp.

De flitslamp sluit je eenvoudig aan op de sturing van een poort of slagboom. De ingang op de sturing is de ‘LAMP’ ingang. Bij twijfel over de juiste ingang kan er contact op worden genomen met één van onze technische collega’s.

Bij de EVA slagboom is het mogelijk om een flitslamp in de kast te integreren. Op deze manier is het niet nodig een apart flitslicht toe te passen. Het flitslicht wat in de slagboominstallatie kan worden geïntegreerd is de EVA.LAMP. De EVA.LAMP is eenvoudig te monteren onder de oranje afdekkap die boven op de slagboominstallatie zit. Daarnaast is dit flitslicht ook nog eens energiezuinig. Een kit EVA slagboom is standaard voorzien van de flitslamp EVA.LAMP die in de kast geïntegreerd kan worden.  

De flitslampen van Portacon zijn voorzien van een ingebouwde antenne. Door de ingebouwde antenne is het niet nodig om een externe antenne bij de poort of slagboom te plaatsen. Op deze manier is de antenne netjes weggewerkt in de flitslamp en wordt het bereik van bijvoorbeeld handzenders vergroot.

WAAROM KIES IK VOOR EEN LED FLITSLICHT?

Bij een flitslamp heb je de keuze tussen:

In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een LED flitslicht. Een flitslicht met LED verlichting is duurzamer dan een flitslamp met gloeilamp. Ook is een LED flitslicht energiezuinig.  Omdat LED minder stroom verbruikt dan een gloeilamp, is het beter voor het milieu en voor je portemonnee. Bij ons vindt je verschillende soorten LED flitslichten van 24V of 230V:

 • IRI.LAMP flitslicht
 • Flitslicht LAMPI met LED 24V
 • Flitslicht LAMPI met LED 230V

FLITSLICHT MET EXCLUSIEF DESIGN

Naast de standaard flitslampen hebben wij ook een universeel flitslicht met een exclusief design. Dit flitslicht is de IRI.LAMP. De IRI.LAMP is voorzien van een unieke vorm en onderscheid zich op deze manier van de andere flitslichten die er op de markt te vinden zijn. De IRI.LAMP behoort tot de IRIDE lijn van Beninca. De LED verlichting van de IRI.LAMP is goed zichtbaar, zelfs overdag. Door het design is de flitslamp goed zichtbaar vanaf iedere zijde. Het is ook mogelijk om het flitslicht permanent te laten branden. Hierdoor kan het flitslicht fungeren als buitenlamp. De IRI.LAMP is het enige model die geschikt is voor een 20V tot 255V aansluiting. Het flitslicht is eenvoudig en snel te monteren. Het bevestigen van de flitslamp kan in een staande positie of tegen een wand. 

Graag je poort of slagboom voorzien van een flitslicht? Bekijk onze flitslampen en bestel ze online via onze webshop. Voor 15:00 besteld, is morgen gratis bezorgd. Voor extra technische informatie kan de handleiding op de website worden geraadpleegd. Verder kan er telefonisch contact worden opgenomen met iemand van onze technische dienst. De technische dienst is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 – 12:00 uur en 13:00 – 17:00 uur. Zij helpen je graag telefonisch verder.