Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
Filter »

Kleefmagneten binnengebruik

   
Kleefmagneet opbouw 180 kg met terugmeldcontact

Kleefmagneet opbouw 180 kg met terugmeldcontact

C526005

direct leverbaar

 • Mini magneet
 • 12 of 24V instelbaar
 • Montagehulpstukken beschikbaar
€ 128,00 excl. btw € 154,88 incl. btw
kleefmagneet 24V

Kleefmagneet opbouw 300 kg met terugmeldcontact

C526002

direct leverbaar

 • Signalering dmv leds
 • 12 of 24V instelbaar
 • Montagehulpstukken beschikbaar
€ 143,00 excl. btw € 173,03 incl. btw
Kleefmagneet opbouw 500 kg met terugmeldcontact

Kleefmagneet opbouw 500 kg met terugmeldcontact

C526004

direct leverbaar

 • Signalering dmv leds
 • 12 of 24V instelbaar
 • Montagehulpstukken beschikbaar
€ 180,00 excl. btw € 217,80 incl. btw

Kleefmagneet of elektromagneet kopen?

Een kleefmagneet voor je poort of deur koop je natuurlijk bij Portacon. Kleefmagneten worden ook wel electromagneten genoemd. Wij hebben een ruim assortiment kleefmagneten. Bekijk ze op onze website!

KLEEFMAGNEET BINNENGEBRUIK OF BUITENGEBRUIK?

Wil je een kleefmagneet toepassen, maar weet je niet welk soort kleefmagneet geschikt is? De kleefmagneten zijn in te delen in de volgende categorieën:

Zoals de naam van de categorieën al doen vermoeden zijn kleefmagneten buitengebruik geschikt om buiten toe te passen, dit kan bijvoorbeeld op een toegangspoort of een buitendeur. Kleefmagneten binnengebruik worden binnen toegepast. Een voorbeeld van een toepassing van een kleefmagneet binnengebruik is een tussendeur naar een magazijn of een archief waar niet iedereen zomaar naar binnen mag.

De kleefmagneten zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes qua gewicht. Dit begint bij 180 kg en loopt op tot en met 500 kg. Verder zijn er varianten met terugmeldcontact of zonder terugmeldcontact beschikbaar.

Naast de losse kleefmagneten vind je in ons assortiment ook complete deurprofielen die voorzien zijn van kleefmagneten. De profielen zijn te bevestigen op verschillende type deuren zoals: hout, aluminium en metaal. Ook een glazen deur is mogelijk, hiervoor zijn speciale bevestigingskits beschikbaar. Door de brede toepassingsmogelijkheden is een deurprofiel met kleefmagneten uitermate geschikt voor renovaties. De magneetbehuizing is voorzien van een sparing. Hierdoor kunnen alle kabels netjes weggewerkt worden.

ACCESSOIRES KLEEFMAGNETEN

Voor het toepassen van een kleefmagneet zijn er verschillende soorten accessoires voor handen. Deze toebehoren zijn:

 • Ankerplaten
 • L-beugels
 • Z-beugels
 • Voeding

Ankerplaten, L-beugels en Z-beugels zijn geschikt voor een eenvoudige montage van een kleefmagneet. De accessoires bestel je eenvoudige mee via onze website.

KLEEFMAGNETEN VAN CDVI

CDVI is een Frans bedrijf die zich richt op het produceren van toegangscontrolesystemen en sluitsystemen. Het bedrijf investeert jaarlijks veel geld en energie in innovatieve oplossingen. Daarnaast werkt CDVI nauw samen met bekende researchinstellingen. Door het vele onderzoek en de innovatieve ontwikkelingen heeft CDVI een groot aantal octrooien op naam staan. CDVI is toonaangevend in toegangscontrole en voor de Nederlandse markt is er CDVI Benelux. Gezien onze nauwe samenwerking en korte lijnen, hebben wij de mogelijkheid om snel te schakelen.

Naast de kleefmagneten heeft CDVI nog een tal van andere producten. Eén van deze producten is het CDVI ATRIUM toegangscontrolesysteem. Een webbased toegangscontrolesysteem met veel uitbereidingsmogelijkheden. Daarnaast kan je real time meekijken welke toegangen en door welke personen geopend worden. Door de vele instelbare veiligheidsniveaus zorg je dat alleen bevoegde personen bepaalde ruimtes kunnen betreden. Andere producten die CDVI produceert zijn:

Benieuwd of één van de producten van het merk CDVI, zoals het ATRIUM toegangscontrolesysteem, dé oplossing is voor je terrein of bedrijfspand? Neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs. Zij leggen je graag de mogelijkheden uit. Of bestel de producten direct online via onze webshop!