Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
  • Slide 01 640x333
  • Slide 10A 640x333
  • Slide 06 640x333

hekwerkbedrijven en installateurs

Uw groothandel en partner in toegangsautomatisering

De vraag naar slimme toegangsautomatisering neemt toe. Denk aan de koppeling van een poortopener of slagboom met een webbased toegangscontrolesysteem of kentekencamera. Bedrijven willen niet alleen meer veiligheid, maar ook meer gemak en flexibiliteit. Bent u een hekwerkbedrijf of installateur? Dan zijn wij uw ideale partner in toegangsautomatisering.

Als installatie- of hekwerkbedrijf wilt u uw opdrachtgevers natuurlijk ook graag ontzorgen op het gebied van poortopeners of slagboominstallaties. Door samen te werken met Portacon krijgt u niet alleen de beschikking over hoogwaardige producten (van Beninca en CDVI), maar ook over onze specialistische kennis van toegangsautomatisering.

Waarom samenwerken met Portacon?

Toegangsautomatisering is een kennisintensief vakgebied. Uw opdrachtgevers hebben meestal deskundig advies nodig om de juiste poortopener te kiezen en de juiste afweging tussen veiligheid en toegankelijkheid te maken. Is het leveren van slagbomen en poortopeners voor u geen kernactiviteit, maar een nevenactiviteit? Door samen te werken met Portacon profiteert u van onze kennis in toegangsautomatisering. Terwijl u onze producten bij uw klanten installeert, bieden wij u ‘service on the job’. Loopt u bij de installatie tegen een probleem aan? Bel ons en wij verhelpen het. Lukt dat niet telefonisch, dan komen wij ter plaatse. Maar er is meer. Omdat onze producten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben en onze service zo mogelijk nog beter is, houdt u aan onze samenwerking tevreden klanten over.

Portacon ook voor u?

Wilt u ook profiteren van de korte levertijden, de technische ondersteuning, het deskundig advies en de klantgerichte service van Portacon? Dan gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden van samenwerking. Als hekwerkbedrijf of installateur bent u verzekerd van de vakkundige ondersteuning door Portacon. En van een snelle levering: alles wat u vóór 15.00 bij ons bestelt krijgt u nog de volgende dag geleverd.

Opdrachtgevers die om een deskundige installatie en montage van onze producten vragen, verwijzen wij naar u. Als relatie van Portacon profiteert u bovendien van onze speciale prijzen. En uiteraard houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten. Want innovatie heeft de toekomst!

beninca slagboom w710

Samen voor onze klant

Onze samenwerking is uiteindelijk in het voordeel van onze gezamenlijke klant. Die krijgt toegangsautomatisering op maat met uitstekende service- en garantievoorwaarden. Geleverd en gemonteerd door een deskundige installateur die op zijn beurt gebruikmaakt van de kennis en ervaring van Portacon. Samen staan we sterk!

Praktijkfoto's

Heeft u een praktijkfoto van één van onze producten? Stuur de foto’s van uw project naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. praktijkfoto en wij plaatsen ze op onze website. Alvast bedankt!

Stel uw vraag