Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Sleutelkluis voor veilig beheer van sleutels

Een sleutelkluis is uitermate geschikt voor een veilig beheer van je sleutels. Voor het aanschaffen van een elektronische sleutelkluis ben je bij Portacon aan het juiste adres. Een sleutelkluis ook wel sleutelkastje genoemd is een kluisje die elektronisch beveiligd is. Een elektronische sleutelkluis wordt veel toegepast bij thuiszorg, bedrijfspanden en vakantiewoningen. Het is een ideale oplossing wanneer veel verschillende mensen toegang moeten krijgen tot een bepaald gebouw.

HOE WERKT EEN SLEUTELKLUISJE

De werking van een sleutelkluisje is zeer eenvoudig. Het is een sleutelkluisje waar je fysiek sleutels in hangt. Het openen van een sleutelkluisje kan op verschillende manieren.

Eén van de elektronische sleutelkluisjes is ons assortiment is van het Franse merk Intratone. Dit sleutelkluisje kan je eenvoudig openen door middel van een oproep met je mobiele telefoon. Daarnaast beschikt het sleutelkluisje over een ingebouwde proximitylezer. Dit maakt het mogelijk om het sleutelkluisje ook te openen met een bijbehorende en voorgeprogrammeerde badge. Het beheer van het sleutelkluisje gaat via de beheerwebsite van Intratone. Via deze beheeromgeving geef je snel en gemakkelijk telefoonnummers en badges toegang tot het sleutelkluisje. Verder is het mogelijk om evenementen en tijdvakken toe te kennen. Dit heeft als functie dat het sleutelkluisje tussen bepaalde tijden bijvoorbeeld niet te openen is of bepaalde mensen alleen een bepaalde dag toegang krijgen tot de elektronische sleutelkluis. Het sleutelkluisje is voorzien van een 10 jarig afgekocht abonnement, dit betekend dat je naast de aanschafprijs geen onvoorziene extra kosten hebt.

Waarom een sleutelkluisje van Intratone?

  • Eenvoudig online beheer
  • Geen abonnementskosten
  • Openen via GSM of badge
  • Mogelijkheid tot het toevoegen van evenementen en tijdvakken

SLEUTELKLUIS VOOR BUITEN

Een elektronische sleutelkluis is niet alleen maar geschikt om binnen in een gebouw te plaatsen. Het kan juist erg handig zijn om een elektronische sleutelkluis voor buiten te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een zorgwoning of een bedrijfsverzamelgebouw met een centrale hal. Natuurlijk zijn er nog een tal van situatie op te noemen van een elektronische sleutelkluis voor buiten. Wanneer je een sleutelkluis voor buiten toepast moet je rekening houden dat de elektronische sleutelkluis ook echt geschikt is voor buitengebruik. Verder moet de sleutelkluis voor buiten vandalismebestendig zijn. Verder raden wij altijd aan om de elektronische sleutelkluis niet vol in het zicht te hangen.

ELEKTRONISCHE SLEUTELKLUIS VOOR BUITEN OF BINNEN KOPEN?

Een elektronische sleutelkluis voor buiten schaf je eenvoudig aan via onze webshop. Wil je eerst meer informatie over onze sleutelkluisjes? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop. Zij laten je graag kennismaken met ons assortiment. Onze adviseurs zijn op werkdagen tussen 8:00 -12:00 uur en 13:00 – 17:00 uur te bereiken via email, chat of telefonisch.