Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Handmatige verkeerspalen

   
Verkeerspaal handbediend RANGER 500

Verkeerspaal handbediend RANGER 500

9343006

direct leverbaar

  • Sterk en betrouwbaar
  • Gaat door gasveer naar boven
  • Ontwerp als HYDRA 500
€ 2.630,02 excl. btw € 3.182,32 incl. btw
Verkeerspaal handbediend RANGER 500I RVS

Verkeerspaal handbediend RANGER 500I RVS

9343008

direct leverbaar

  • Sterk en betrouwbaar
  • RVS
  • Ontwerp als HYDRA 500
€ 3.248,93 excl. btw € 3.931,21 incl. btw

Handmatige verkeerspaal kopen?

Een toegang beveiligen kan met behulp van een verkeerspaal. Een verkeerspaal wordt ook wel een parkeerpaal, bollard of rampaal genoemd. Op onze website vind je een ruim assortiment aan verkeerspalen. De verkeerspalen zijn te verdelen in:

  • Automatische verkeerspalen
  • Handmatige verkeerspalen

Bij de automatische verkeerspalen heb je de keuze tussen:

HANDMATIGE VERKEERSPAAL BENINCA

De handmatige verkeerspalen zijn net als de automatische verkeerspalen van het Italiaanse merk Beninca. Dit Italiaanse familiebedrijf is een toonaangevende wereldspeler als het gaat om toegangsautomatisering. Portacon is de officiële importeur van Beninca in Nederland. Door innovatieve oplossingen is het openen en sluiten van slagbomen of verkeerspalen een veilige, maar ook comfortabele bezigheid geworden.

De handmatige verkeerspaal van Beninca werkt door middel van een gasveer. De sleutel activeert de gasveer die er vervolgens voor zorgt dat de handmatige verkeerspaal omhoog komt. Als de verkeerspaal helemaal omhoog staat, wordt hij automatisch vergrendeld. Voor het plaatsen van de handmatige verkeerspaal is er ook een instortbehuizing benodigd. Deze behuizing bestel je eenvoudig via onze website. De instortbehuizing vind je bij toebehoren verkeerspalen of bij de bijpassende en aanvullende producten op de productpagina van de handmatige verkeerspaal.

AUTOMATISCHE VERKEERSPAAL OF HANDMATIG?

Bij het aanschaffen van een verkeerspaal moet er een keuze worden gemaakt in een automatische verkeerspaal of een handmatige verkeerspaal. In de meeste gevallen wordt er een automatisch verkeerspaal toegepast. Wanneer de verkeerspaal nauwelijks in beweging komt, is het mogelijk om een handmatige verkeerspaal toe te passen.

Een automatische verkeerspaal stuur je eenvoudig aan door middel van een handzender, je telefoon of een vaste drukknop binnen in je kantoor. Je hoeft dus niet uit de auto te stappen of van je werkplek af om de verkeerspalen te bedienen. Een handmatige verkeerspaal moet je daarentegen fysiek met een sleutel bedienen. Dit is dan ook de reden dat veel mensen toch kiezen voor een automatische verkeerspaal. Wanneer de verkeerspaal nauwelijks wordt gebruikt is het prijstechnisch een voordeligere optie om een handmatige verkeerspaal toe te passen.

SLAGBOOM OF VERKEERSPAAL?

Een terrein afsluiten kan met behulp van een slagboom of verkeerspaal. Een slagboom wordt toegepast om het verkeer op een terrein te regelen, terwijl een verkeerspaal meer een fysieke afscheiding is. Verder worden verkeerspalen en slagbomen ook gecombineerd toegepast.

Benieuwd welke oplossing voor jouw terrein de beste toepassing is? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij helpen je graag in het maken van de juiste afweging voor het toepassen van een slagboom of een verkeerspaal. Onze adviseurs zijn telefonisch te bereiken op werkdagen van 8:00 uur – 12:00 uur en 13:00 uur – 17:00 uur via het telefoonnummer: 0548-542590. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom in Rijssen. Hier bekijk je direct de verkeerspalen en onze slagbomen in het echt. De koffie staat voor je klaar!