Voor 15:00 besteld, morgen GRATIS bezorgd!

U wilt uw terrein afsluiten en het plaatsen van een poort is niet mogelijk?
Dan is het plaatsen van één of meer verkeerspalen een uitstekende oplossing! Met een verkeerspaal beschermt u toch uw terrein tegen ongewenst inrijden. Ook wanneer u uw poort of bedrijfspand wilt beschermen tegen aanrijdingen kunt u een verkeerspaal plaatsen.

Verkeerspaal 1 WEB

Beninca en Rise verkeerspalen

Portacon is importeur van het vooraanstaande merk toegangsautomatisering Beninca. Naast de verschillende soorten poortopeners leveren wij ook verkeerspalen. Deze zijn van een uitstekende kwaliteit en zullen u veel gemak en veiligheid bieden.

Een verkeerspaal naar wens

U zult zeker een specifieke wens hebben wat betreft een parkeer paal of anti-rampaal op uw terrein. Onze verkeerspalen zijn voorzien van een behuizing van 8 mm dik. Standaard is deze behuizing voorzien van een zwarte coating. Daarnaast is dit type verkeerspaal ook leverbaar met een extra RVS laag van 1,2 mm dik. Deze verkeerspaal is er in 500 mm en 800 mm hoog. De paal is voorzien van LED verlichting en een reflecterende band, zodat hij goed zichtbaar is.

Onze verkeerspalen zijn ontwikkeld voor intensief gebruik. Bij het ontwerpen en produceren is rekening gehouden met duurzaamheid en het milieu. De palen hebben dan ook een laag energieverbruik. De verkeerspaal kan te allen tijde, bijvoorbeeld bij stroomuitval, met de hand naar beneden worden gebracht. Tevens vragen onze verkeerspalen weinig onderhoud en zijn ze eenvoudig te plaatsen.

No products found

De oplossing voor uw privé parkeerplaats

Bent u op zoek naar een goedkopere oplossing voor uw privé parkeerplaats?

Portacon levert naast de verschillende soorten automatische parkeerpalen ook een parkeerbeugel, automatisch of handbediend. Dit is een ideale oplossing wanneer u uw privé parkeerplaats wilt afschermen. Eenvoudig te plaatsen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Is een verkeerspaal op uw terrein ook een ideale oplossing? Of kiest u liever voor een slagboom of automatische poort. Bij Portacon kunt u voor het gehele assortiment toegangsautomatisering terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie of bestel direct via onze webshop!

Stel uw vraag