Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
Filter »
Merk
 1. Portacon (2)
Voltage
 1. 230V (2)
Type
 1. Bedraad (2)
Uitvoering
 1. Standaard (2)
Prijs
 1. € 120,00 - € 129,99 (1)
 2. € 130,00 en daar boven (1)

Tijdklokken

   
Tijdklok digitaal

Digitale tijdklok 1-kanaals

T304101

direct leverbaar

 • Programmeerbaar via LCD display
 • Verschillende programma's instelbaar
 • Met DIN rail montage
€ 123,80 excl. btw € 149,80 incl. btw
Tijdklokken digitaal

Digitale tijdklok 2-kanaals

T304102

direct leverbaar

 • Verschillende programma's instelbaar
 • Met DIN rail montage
 • Programmeerbaar via LCD display
€ 135,40 excl. btw € 163,83 incl. btw

Digitale tijdklok van Portacon

Bij Portacon vind je verschillende soorten digitale tijdklokken. Of het nou gaat om een digitale tijdklok die voorzien is van DIN rail montage of een digitale tijdklok die is geïntegreerd in een GSM module. Je vindt het assortiment op onze website. Voor 15:00 besteld is morgen gratis geleverd.

WAAROM EEN TIJDKLOK?

Een tijdklok behoort tot de categorie pulsgevers. Een pulsgever kan verschillende dingen aansturen zoals een poortopener of een slagboom. De pulsgever geeft een signaal waardoor de slagboom of poortopener wordt aangestuurd. Andere pulsgevers zijn bijvoorbeeld:

Ook met een tijdklok digitaal kan je een poort of slagboom aansturen. Tevens is het mogelijk om een digitale tijdklok aan te sluiten op een lamp. Hierdoor hoef je nooit meer in het donker thuis te komen, verder kan de tijdklok de tuinverlichting aansturen wanneer je op vakantie bent, zo lijkt het alsof er toch mensen in het huis of bij het bedrijf zijn.

Met een tijdklok digitaal of in een GSM module kan je op een vooraf bepaald tijdstip je toegang openen en sluiten. Via de tijdklok kan de poort worden opgezet zodat alle werknemers het terrein van je bedrijf kunnen betreden.

Een tijdklok digitaal biedt je hierdoor veel verschillende mogelijkheden voor het aansturen van je toegang.

DIGITALE TIJDKLOK KOPEN?

Een digitale tijdklok koop je bij Portacon. Wij bieden je verschillende soorten digitale tijdklokken. De tijdklokken in ons assortiment hebben veel verschillende voordelen:

 • Programmeerbaar via LCD scherm
 • Met DIN rail montage
 • Verschillende programma’s mogelijk
 • Automatische zomertijd en wintertijd
 • Nederlandstalig

De digitale tijdklokken zijn verkrijgbaar in een 1-kanaals of 2-kanaals uitvoering. Het programmeren doe je eenvoudig via het LCD scherm. Er zijn verschillende soorten programma’s mogelijk. Zo zijn er dagprogramma’s beschikbaar, maar ook weekprogramma’s. Hierdoor is de digitale tijdklok helemaal naar wens in te stellen.

Naast de tijdklok digitaal voor de DIN rail montage zijn er ook tijdklokken die zijn geïntegreerd in een GSM module zoals de INTRATONE GSM module.

TIJDKLOK DIGITAAL VAN INTRATONE

Ook de INTRATONE GSM module is voorzien van een tijdklok. De tijd klok van de INTRATONE GSM module is eenvoudig in te stellen door middel van de beheer website. Via de website programmeer je snel en gemakkelijk de verschillende tijdvakken. Zo is het mogelijk om een slagboom aan te sturen op een bepaald tijdsstip. Handig wanneer bijvoorbeeld een pakket dienst elke dag rond een bepaald tijdstip de bestellingen van je webshop komt ophalen.

De tijdklok digitaal van INTRATONE heeft veel voordelen:

 • Snel en eenvoudig programmeerbaar
 • Op afstand te benaderen
 • Inclusief GSM module
 • Duidelijk overzicht op de beheer website

Bekijk de INTRATONE GSM module met tijdklok op onze website.

Graag een tijdklok digitaal aanschaffen? Bestel je tijdklok digitaal via onze website of neem voor meer informatie eerst contact op met één van onze adviseurs. Zij geven je graag advies over de digitale tijdklokken en vertellen je alle ins en outs.