Voor 15:00 besteld, morgen GRATIS bezorgd!
Graag je bezoekers en klanten gastvrij ontvangen met een deur die automatisch opengaat?

Met de schuifdeurautomaten van Myone is dit snel geregeld. Of het nu gaat om een enkele deur of een dubbele schuifdeur, met gebruik van een bewegingsmelder opent de deur automatisch. Hiermee maak je meteen een goede indruk.

Daarnaast heeft het gebruik van een schuifdeurautomaat ook een milieuaspect. Aangezien de deuren niet onnodig open gaan, gaat de warmte in de winter of de koelte in de zomer niet verloren.

Er zijn twee verschillende soorten schuifdeurautomaten beschikbaar:

De LUCE HEAVY voor één deur is geschikt voor een deur van maximaal 200 kg. De schuifdeurautomaat voor twee deuren kan maximaal twee deuren van ieder 130 kg aansturen.

Myone schuifdeurautomaat 1140x500 WEB

Het monteren en installeren van de LUCE HEAVY schuifdeurautomaat gaat snel en eenvoudig. Door het gebruik van een draagsysteem met drie geleide wielen wordt de stabiliteit van de deur verzekerd.

Er zijn verschillende bevestigingsrails voor deuren beschikbaar. Zo is er een standaard versie en een uitvoering die speciaal geschikt is voor een glazen deur. Een mooie toepassing voor bijvoorbeeld een glazenbinnendeur naar een magazijn. 

No products found

Om de deur automatisch te openen wanneer een persoon naar de toegang loopt, moet er een bewegingsmelder worden toegepast. Verder is het belangrijk om voor de veiligheid een aanwezigheidsmelder te installeren. Deze melder bekijkt of er geen personen of objecten zijn die de deur kan raken bij openen.

Daarnaast zijn er veel accessoires beschikbaar:

Myone schuifdeurautomatisch 1140x500 WEB
De schuifdeur kan ook bedient worden door middel van een codepaneel of drukknop. Benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.
Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie