Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Bacteriën en ziektekiemen verspreiden zich door aanraking van objecten zoals een deurklink. Met de CleanSwitch is dit verleden tijd.

De CleanSwitch is een aanraakvrije schakelaar en een nieuw product in ons assortiment. Door de toenemende hygiëne eisen in horeca, gebouwen van zorginstellingen en sanitaire faciliteiten is de CleanSwitch een uitkomst. Met het toepassen van een hygiëne schakelaar beperk je de verspreiding van de bacteriën. Doordat je de CleanSwitch niet hoeft aan te raken en van een afstand te bedienen is, is de schakelaar uitermate geschikt voor hulpbehoevende mensen. De CleanSwitch kan dus goed worden toegepast in verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en revalidatiecentra's. 

De schakelaar heeft een mooi en strak design. Daarnaast is door gebruik van een intelligente systeemopbouw, de schakelaar gemakkelijk te monteren op alle gangbare elektra inbouwdozen. Met een beschermingsgraad van IP65 is de CleanSwitch ook geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes.

CleanSwitch 1 800x600 WEB

Er zijn verschillende varianten van de CleanSwitch beschikbaar. Een basic uitvoering en een schakelaar met LED-verlichting. Daarnaast zijn de schakelaars voorzien van een opdruk. De opdrukken bestaan uit een hand of pijlen:

Andere pictogrammen zijn op aanvraag mogelijk.

Bestel de aanraakvrije schakelaar eenvoudig via onze webshop. Voor 15:00 besteld, morgen gratis bezorgd!