Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
Bij het betreden van een ruimte, of het nu een huis, kantoor of appartementencomplex is, is de entree het eerste wat opvalt.

Het is als het ware het visitekaartje van de plek. Fasttel begrijpt dit als geen ander en heeft met hun nieuwe Fasttel IP Video Intercom, een perfecte oplossing gecreëerd voor een stijlvolle en functionele entree.

Wat meteen opvalt aan de Fasttel IP video intercom is de combinatie van robuustheid en elegantie. Vervaardigd uit hoogwaardig geborsteld aluminium en gehard glas, straalt deze intercom klasse uit. Het beste van alles? De front van de buitenpost bestaat uit 0% plastic.

Installatiegemak en veelzijdigheid

Of je nu kiest voor inbouw- of opbouwmontage, de Fasttel IP video intercom past naadloos in elke setting. Dankzij de vier antivandaalschroeven ben je verzekerd van optimale veiligheid, wat vooral in openbare ruimtes van groot belang is. De subtiele 140° camera houdt discreet toezicht, terwijl het regelbare microfoonvolume zorgt voor heldere communicatie in elke situatie.

Fasttel IP video intercom

Ontdek het uitgebreide assortiment van Fasttel IP video intercoms. Of je nu op zoek bent naar een enkele drukknop of een multifunctionele intercom met meerdere knoppen en een codepaneel, Fasttel heeft het allemaal. Kies uit verschillende configuraties, waaronder één drukknop, één drukknop met codepaneel, 2, 3 of 4 drukknoppen, afhankelijk van jouw intercombehoeften.

Daarnaast biedt Fasttel complete sets aan, inclusief een luxe binnenpost of een standaard binnenpost. Of je nu de voorkeur geeft aan een open Android-besturingssysteem voor maximale flexibiliteit of een standaard binnenpost met een helder touchscreen voor eenvoudige communicatie, Fasttel heeft de perfecte oplossing voor jou.

Met accessoires zoals PoE-converters, PoE-switch, hollewandsteun en tafelsteunen, kun je je intercomsysteem verder aanpassen aan jouw specifieke installatiebehoeften.Fasttel IP video intercom type 1140x500 WEB

Ontdek de video intercom IP met multifunctioneel display 

Stel je voor: je staat voor een luxe villa, een modern kantoor of een eigentijds appartementencomplex. Je wilt veiligheid combineren met gemak, en dat is precies waar de Fasttel Video intercom IP met multifunctioneel display de FT800VC om de hoek komt kijken. Deze video-intercom is niet zomaar een toegangscontrolesysteem; het is een meesterwerk van technologie en design dat zich moeiteloos aanpast aan elke omgeving en behoefte.



Wat deze intercom echt onderscheidt, zijn de unieke toegangsopties die het biedt. Gezichtsherkenning, waardoor vaste bewoners zich met een blik kunnen identificeren. QR-codelezer, waarmee tijdelijke bezoekers snel en veilig toegang krijgen tot het pand. Maar daar houdt het niet op; met Bluetooth, pincode, kaarten en badges is er een toegangsmethode voor iedereen. Of je nu voor een klassieke benadering kiest of een meer modernere, de Fasttel Video intercom IP met multifunctioneel display heeft het allemaal.

Maar laten we het hebben over gemak. Met een elegant 4-inch touchscreen past deze intercom zich automatisch aan aan zijn omgeving, of het nu een weelderige villa, een strak kantoor of een eigentijds appartementencomplex is. En laten we de installatie niet vergeten. Dankzij de flexibele montagemogelijkheden, zowel op de muur als ingebouwd, is het installeren van de Fasttel IP intercom een fluitje van een cent.

Maar laten we niet vergeten dat veiligheid altijd voorop staat. Met een scherpe 2-megapixel camera en ruime kijkhoeken mis je niets wat er voor je deur of entree gebeurt. Geavanceerde functies zoals echo-onderdrukking en stemactivatiedetectie zorgen ervoor dat de communicatie altijd kristalhelder is, zonder storende achtergrondgeluiden.

Het is dus niet alleen een video-intercom; het is de perfecte oplossing voor wie veiligheid, gemak en stijl wil combineren.

Video intercom fuctioneel display Fasttel 1140x500 WEB

Plug & Play

Installeren is een fluitje van een cent dankzij de plug & play functionaliteit. Geen ingewikkelde configuraties nodig, scan gewoon de QR-code en je bent klaar om te gaan. Geen gedoe met het aanmaken van accounts; je beheert eenvoudig je toegang vanaf elke locatie met de handige Fasttel app.

Toekomstbestendig

Met de mogelijkheid tot uitbreiding en integratie met externe SIP-servers via licenties, biedt de Fasttel IP Video Intercom een toekomstbestendige oplossing. Of je nu kiest voor één drukknop of meerdere. Met de optie voor een luxe of standaard binnenpost, kun je de intercomervaring nog verder personaliseren.

De kracht van de Fasttel app

De Fasttel app is de kers op de taart van de Fasttel IP video intercom. Deze naadloze integratie maakt het eenvoudig om intercoms te verbinden met al je draadloze apparaten. Of het nu gaat om smartphones, tablets, laptops of PC's, met de Fasttel app heb je overal ter wereld controle over jouw bezoekers. Van het beantwoorden van oproepen tot het activeren van relais en het bekijken van camera's, de app biedt een alles-in-één oplossing die gebruik maakt van wifi en automatisch overschakelt naar 3G/4G indien nodig.

Kwaliteit en vakmanschap

Met meer dan 30 jaar ervaring is Fasttel een belangrijke speler in de intercomsector. Wat Fasttel echt bijzonder maakt, is de toewijding aan het ontwikkelen en produceren van producten in Europa. Dit benadrukt de inzet voor topkwaliteit en biedt klanten de zekerheid van lokale ondersteuning. Kiezen voor Fasttel betekent kiezen voor het beste Europese vakmanschap.

Met de Fasttel IP video intercom ben je verzekerd van een stijlvolle, betrouwbare en praktische oplossing voor al je intercombehoeften. Ontdek het assortiment op onze website en bestel de Fasttel IP video intercom moeiteloos online. Of neem contact op met een van onze adviseurs. Zij staan klaar om je alles te vertellen over deze baanbrekende IP video intercom.

Stel uw vraag