Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
In een wereld waarin veiligheid en efficiëntie cruciaal zijn, introduceert PAL trots de nieuwe video intercom met display.

Met zijn scherpe 7-inch scherm en veelzijdige bediening biedt dit geavanceerde systeem een naadloze integratie in elke zakelijke of residentiële omgeving. Een van de meest opvallende kenmerken van de PAL video intercom is het heldere display. Dit maakt niet alleen een duidelijke communicatie mogelijk met bezoekers, maar biedt ook een visuele controle over de toegang tot je woning of bedrijf. Of je nu kiest voor inbouw of opbouw, de PAL video intercom past zich aan aan jouw voorkeuren van je locatie.

Een groot voordeel van de intercom van PAL is het online beheer. Dit kan zeer eenvoudig via de gratis App of het online dashboard. Vanaf elke locatie heb je met een internetverbinding toegang tot het systeem. Of je nu aan het werk bent, op vakantie bent of gewoon thuis ontspant, je hebt altijd de controle over wie er voor je deur staat. 

De PAL video intercom biedt niet alleen een kristalhelder display, maar ook een eenvoudige bediening via een intuïtieve app. Met verschillende bedieningsopties, zoals de app, NFC, RFID tags, en een codepaneel, heb je de vrijheid om de toegang tot je woning of bedrijf te beheren op de manier die het beste bij je past.

De installatie van de PAL video intercom is naar jouw wens aan te passen. Of je nu kiest voor een naadloze inbouw of een praktische opbouw, het systeem integreert zich moeiteloos in zowel nieuwe als bestaande situaties. Bovendien werkt de intercom perfect samen met de PAL GSM module, waardoor je volledige controle hebt vanuit één app.

Voordelig
De PAL video intercom biedt niet alleen geavanceerde functionaliteit, maar ook een kosteneffectieve oplossing voor je beveiligingsbehoeften. Met een maandelijks abonnement van slechts €21,50 exclusief btw krijg je toegang tot het cloud portal, inclusief data en beheer van de intercom. De eerste vijf gebruikers zijn inbegrepen bij de standaardprijs, en extra gebruikers kunnen worden toegevoegd voor een kleine vergoeding.

Specificaties:
Type: Inbouw of opbouw
Max. schakelspanning: 30 Vdc 1A, 110 Vdc 0,3A en 125 Vdc 0,5A
Voeding: PoE of 48 Vdc
Relais: 2
Aantal beldrukkers: Onbeperkt
Codepaneel: Ja
Aantal gebruikers: Standaard 5, uitbreiding mogelijk
Proximity: Ja
Beeldweergave: Kleur
Kijkhoek: 120 °
Bedrijfstemperatuur: -20°C/+65°C
Afmeting: 251x129x36 mm (hxbxd)

 

Kies voor de PAL video intercom met display voor een betrouwbare en eenvoudige oplossing in toegangscontrole en communicatie. Bestel vandaag nog en zet een stap naar geavanceerde beveiliging die je leven gemakkelijker maakt. Bekijk de PAL video intercom online. Vragen over de video intercom van PAL of over een van onze andere producten? Neem contact op met één van onze adviseurs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0548-542590.

 

Stel uw vraag