Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Een poort of slagboom openen met behulp van een telefoon. Dit is natuurlijk erg handig, maar eigenlijk geen nieuwe ontwikkeling. Wel uniek is het 10 jaar gratis bellen!

De INTRATONE GSM module met RF ontvanger maakt dit mogelijk. Bij de meeste GSM modules komen er maandelijks veel abonnementskosten bij. Dit is bij de INTRATONE GSM module niet het geval. Bij deze module is het abonnement voor 10 jaar afgekocht. Dit betekent dat er voor maar liefst 10 jaar gratis gebeld kan worden.  

De module beschikt over een ingebouwde en geactiveerde SIM kaart en is eenvoudig te monteren. Tevens is deze GSM module geschikt voor nieuwe en bestaande situaties.

Handzender

Niet iedereen zit er op te wachten om een poort of slagboom met zijn of haar telefoon te bedienen. Door de ingebouwde RF ontvanger kan er ook gebruik worden gemaakt van een handzender. Deze 4-kanaals handzenders zijn leverbaar in verschillende kleuren. Op deze manier is er voor ieder wat wils. Bekijk ze hier.

 

INTRATONE WEB 1140x500

Beheerwebsite

Via de Nederlandse beheerwebsite van Intratone kan op een gemakkelijke manier de complete toegangscontrole worden geregeld. Deze interface maakt het mogelijk om op afstand eenvoudig telefoonnummers en zenders toe te voegen, te verwijderen en te beheren. Verder is het een mogelijkheid om tijdsblokken in te stellen. Met gebruik van een tijdsblok kan er bijvoorbeeld worden ingesteld dat de toegang in het weekend niet kan worden geopend. Op deze manier is de toegangscontrole geheel naar eigen wens in te vullen.

INTRATONE heeft hiermee een uniek product op de markt gezet. Eenvoudige bediening van poorten en slagbomen door middel van een telefoon én zender. Met het gebruik van de Nederlandstalige beheerwebsite, is het beheer van de toegangscontrole op afstand een fluitje van een cent. Enthousiast? De INTRATONE GSM module koopt u voor een voordelige prijs, incl. 10 jaar GRATIS bellen. Bestel de INTRATONE GSM module!