Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Een product op een productfoto oogt meestal anders dan in de praktijk. Benieuwd hoe onze producten er in de praktijk uitzien?

 Hieronder vindt u een overzicht van verschillende praktijksituaties van onze poortopeners.

Kit BEAUTY lineaire poortopener

De BEAUTY is een lineaire poortopener die geschikt is voor poorten met een maximale vleugellengte van 2 meter. Deze opener is eenvoudig te monteren en beschikt over een energiezuinig A-label.

BEAUTY 1140x500 WEB

BEAUTY 1140x500 WEB 2

BOB lineaire poortopener

De BOB lineaire poortopener is een stevige poortopener met een uitgebreide motorsturing. Deze opener is beschikbaar in verschillende uitvoeringen wat betreft vleugellengte, gewicht en openingssnelheid. Daarnaast is er een keuze tussen enkele motoren of een complete kit.

Motoren:

Kits:

BOB 1140x500 WEB

BOB 1140x500 WEB 2

BILL lineaire poortopener

De BILL lineaire poortopener is beschikbaar in twee varianten. De BILL30 is geschikt voor poorten met een maximale vleugellengte van 3 meter en de BILL50M gaat tot een maximale vleugellengte van 5 meter. Tevens is er een keuze tussen enkele motoren en een complete kit. Benieuwd naar het automatiseren van je poort? Bij Portacon is alles mogelijk omtrent automatisering van toegangsbeheer.

Motoren:

Kits:

BILL 1140x500 WEB

PREMIER knikarm poortopener

De PREMIER knikarm poortopener is een opener die geschikt is voor grote kolommen. De opener heeft een stevige stalen knikarm en is beschikbaar in twee varianten. Daarnaast is er een keuze tussen enkele motoren en een complete kit.

Motoren:

Kits:

PREMIERE 1140x500 WEB

Heeft u ook een mooie praktijkfoto van één van onze producten? Stuur ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp: praktijk update.

NOG VRAGEN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8:00 - 17:00 uur.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 0548-542590