Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
In een tijd waar technologie de drijvende kracht is achter efficiëntie en veiligheid, biedt de ProAccess EH.G voertuig aanwezigheidssensor een innovatieve oplossing voor toegangscontrole en veiligheid. Met zijn geavanceerde radar- en ultrasone technologieën belooft deze sensor betrouwbare detectie van naderende voertuigen, waardoor automatische activering mogelijk is voor een soepele doorstroming. Laten we eens dieper ingaan op de functies en voordelen van deze nieuwe voertuig aanwezigheidssensor van Bircher.

Krachtige functionaliteit in een compact ontwerp

Ondanks zijn kleine formaat van 170x78x80 mm en een gewicht van slechts 600 g, biedt de ProAccess EH.G sensor een indrukwekkend bereik tot 8 meter. Dit maakt hem ideaal voor diverse toepassingen, variërend van parkeerterreinen tot industriële gebieden en residentiële toegangen. Bovendien garandeert de IP66-classificatie duurzame prestaties in verschillende weersomstandigheden. Een betrouwbare werking, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Bircher voertuig aanwezigheidssensor 3 1140x500 WEB

Eenvoudige installatie met de ProAccess App

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van de ProAccess EH.G sensor is de zeer eenvoudige installatie. Dankzij de bovengrondse montage op een hoogte van slechts 500 mm is er geen ingrijpende bestratingswerkzaamheden nodig. Dit maakt hem een perfect alternatief voor locaties waar het plaatsen van een detectielus niet mogelijk is. Bovendien wordt de installatie en configuratie nog eenvoudiger gemaakt dankzij de handige ProAccess App, waardoor gebruikers binnen no-time operationeel zijn.

Betrouwbare prestaties, ongeacht de omstandigheden

Of het nu gaat om natte, koude of stoffige omstandigheden, de ProAccess EH.G sensor levert consistente en betrouwbare detectie en activering. Met een werktemperatuurbereik van -30 tot 50°C en een hoge elektromagnetische compatibiliteit, kunnen gebruikers vertrouwen op de werking van de sensor, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

Veelzijdige toepassingen en eenvoudige integratie

De ProAccess EH.G sensor is ontworpen met het oog op veelzijdigheid. Van parkeerterreinen tot industriële locaties en residentiële toegangen, deze sensor past zich gemakkelijk aan verschillende omgevingen aan. Met verschillende instellingen voor activering en voertuigbescherming kan hij worden aangepast aan specifieke behoeften. Bovendien maakt de eenvoudige integratie met bestaande toegangscontrolesystemen hem een complete oplossing voor verschillende toegangscontrolebehoeften.

Bircher voertuig aanwezigheidssensor 2 1140x500 WEB

Voorbeelden van verschillende toepassingen zijn:

Slagboom - Activering:
De sensor detecteert de aanwezigheid van een naderend voertuig en activeert vervolgens de opening van een slagboom, waardoor een soepele doorgang mogelijk wordt.

Slagboom - Bescherming:
Naast het activeren van de slagboom kan de sensor ook dienen als bescherming voor voertuigen. Het detecteert de nabijheid van voertuigen om te voorkomen dat de slagboom wordt gesloten terwijl een voertuig nog binnen het bereik van de slagboom is.

Schuifpoort - Activering:
Voor schuifpoorten werkt de sensor op dezelfde manier als bij slagbomen. Het detecteert de aanwezigheid van een voertuig en activeert vervolgens het openen van de schuifpoort voor een vlotte doorgang.

Schuifpoort - Bescherming:
Net als bij de slagboom kan de sensor ook dienen als bescherming voor voertuigen bij schuifpoorten. Het voorkomt dat de poort wordt gesloten terwijl een voertuig nog binnen het bereik van de poort is.

Draaipoort - Activering:
Bij draaipoorten detecteert de sensor ook de aanwezigheid van voertuigen en activeert hij het openen van de draaipoort voor een soepele doorgang.

Draaipoort - Bescherming:
De sensor fungeert ook als bescherming voor voertuigen bij draaipoorten door te voorkomen dat de poort wordt gesloten terwijl een voertuig nog binnen het bereik van de poort is.

Draaipoort - Schaduw:
Voor draaipoorten kan de sensor ook worden gebruikt om een schaduwlus te creëren of een centrale lus te vormen, waardoor wordt voorkomen dat de poort sluit terwijl een voertuig zich nog tussen de poorten bevindt. Dit verhoogt de veiligheid en voorkomt schade aan voertuigen.

De ProAccess EH.G voertuig aanwezigheidssensor biedt geavanceerde functionaliteit voor verschillende toegangscontrolesystemen, variërend van het activeren van poorten tot het beschermen van voertuigen en het voorkomen van onbedoelde sluiting van poorten, slagbomen of deuren.

Ideale oplossing voor diverse locaties

De ProAccess EH.G voertuig aanwezigheidssensor biedt een ideale oplossing voor locaties waar het gebruik van een detectielus niet praktisch is of waar het niet mogelijk is. Of het nu gaat om opritten met hars, stenen of bakstenen stoepen, of gewapend beton, deze sensor kan betrouwbaar worden ingezet. Bovendien minimaliseert hij storingen die worden veroorzaakt door beschadigde oppervlakken, overstromingen, ijs of sneeuw.

In een tijd waarin efficiëntie en veiligheid van het grootste belang zijn, biedt de ProAccess EH.G voertuig aanwezigheidssensor een slimme en betrouwbare oplossing voor veiligheid en toegangscontrolebehoeften. Ontdek de kracht van deze sensor en maak je toegangscontrolesysteem slimmer, veiliger en efficiënter dan ooit tevoren.

 

Stel uw vraag