Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!
In noodgevallen is tijd van onschatbare waarde. Maar wat als hulpdiensten worden gehinderd door gesloten slagbomen of automatische poorten? SOS Toegang biedt een cruciale oplossing.

Met SOS toegang krijgen hulpverleners zoals brandweer en ambulances snel en veilig toegang tot jouw terrein, zelfs wanneer het is afgesloten.

Hoe werkt het?

Het SOS toegangssysteem is doeltreffend en eenvoudig te gebruiken. Elk hulpverleningsvoertuig is uitgerust met een beveiligde zender die communiceert met een ontvanger in jouw toegangssysteem. Met een unieke pincode kunnen hulpdiensten snel toegang verkrijgen, zonder verstoring van jouw huidige toegangscontrole.

SOS Toegang kan worden geïntegreerd met diverse toegangssystemen, zoals poorten, verkeerspalen, speedgates en slagbomen. Het systeem is geschikt voor verschillende locaties, van campings en bedrijven tot gemeenten en instellingen.

De draadloze signalen van het SOS toegangssysteem werken met een speciaal 868 MHz-protocol voor hoogwaardige beveiliging. Alleen hulpverleningsvoertuigen met de juiste autorisatie kunnen gebruikmaken van het systeem, waardoor misbruik wordt voorkomen.

Slagboom Beninca SOStoegang 1140x500 WEB

Waarom kiezen voor SOS toegang?

Gesloten slagbomen of poorten kunnen levens redden, maar ook belemmeren. SOS Toegang is een essentiële oplossing om de bereikbaarheid van hulpdiensten te verbeteren tijdens noodsituaties. Met SOS Toegang kunnen hulpdiensten eenvoudig de slagboom of poort openen, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.

SOS toegangssysteem Combi - incl. montage

SOS toegangssysteem Combi - incl. montage
SOS0001

  • Voor hulpverleningsvoertuigen
  • Geschikt voor Beninca
  • Incl. montage
€ 599,00 excl. btw € 724,79 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

Slagboominstallatie Kit DIVA.3

Slagboominstallatie Kit DIVA.3
908301853-K

  • Complete set
  • Open-/sluittijd: 1 sec.
  • Voor intensief gebruik

Regular Price € 3.870,59 excl. btw

€ 3.500,00 excl. btw € 4.235,00 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

Slagboominstallatie Kit EVA.5

Slagboominstallatie Kit EVA.5
9083120-K

  • Complete set
  • Boomlengte tot max. 5 mtr.
  • Voor intensief gebruik

Regular Price € 2.750,00 excl. btw

€ 2.600,00 excl. btw € 3.146,00 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

SOS toegang en Beninca

Beninca slagbomen en poortopeners zijn perfect compatibel met het SOS toegangssysteem, of het nu gaat om een nieuwe installatie of een bestaande situatie die moet worden geüpgraded. Met de duidelijk zichtbare SOS toegangssticker op jouw poort of slagboom weten hulpdiensten direct hoe ze toegang kunnen verkrijgen wanneer elke seconde telt. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij de integratie van dit systeem, zelfs als je een ander merk slagboom of poortopener hebt.

Samen kunnen we levens redden door hulpdiensten snel en efficiënt toegang te verlenen tot jouw terrein of gebouw. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe je kunt bijdragen aan een veiligere samenleving met SOS Toegang. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 0548-542590.

Stel uw vraag