Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Gewoon zelf je poort automatiseren? Dat kan met de BYOU serie van BENINCA.

BYOU is speciaal ontwikkeld voor de echte doe-het-zelver. De complete poortopener kits zijn eenvoudig te installeren en te programmeren. Daarnaast zijn alle kits voorzien van een duidelijke installatievideo. Het automatiseren van je poort wordt hiermee een fluitje van een cent.

Energiezuinige, betrouwbare en veilige hekopener

De BYOU poortopeners zijn uitgerust met het Energy Saving Automatic System. Dankzij deze ESA module verbruiken de hekopeners minimaal 90% minder energie dan vergelijkbare systemen. Ook zijn alle motoren voorzien van een soft-stop functie. Hierdoor sluiten de poorten rustig. Wanneer er toch een persoon of voertuig door de poort wordt geraakt, zorgt de obstakeldetectie ervoor dat de poortopener direct stop en terugkeert.

BYOU 1 1140x500 WEB

BYOU poortopeners

De BYOU kits kenmerken zich door een innovatief design. Door de handige kabelinvoer zijn de hekopeners eenvoudig en snel te monteren. De motoren hebben een gering geluidsniveau en bij stroomuitval is het mogelijk om de openers handmatig te ontgrendelen. Er zijn verschillende soorten kits beschikbaar:

BYOU 2 1140x500 WEB

De Kit BEAUTY is een lineaire poortopener voor het openen van een dubbele draaipoort. De BEAUTY is geschikt voor vleugels tot 2 meter. Via de digitale motorsturing is de lineaire opener eenvoudig te programmeren. Tevens is de BEAUTY voorzien van ingebouwde eindaanslagen.

Met de Kit PRETTY heb je een complete knikarm set. De PRETTY hekopener is geschikt voor kolommen tot 36 cm en vleugels tot 1,8 meter.

Wanneer je een schuifpoort wil automatiseren kies je voor de Kit FREEDOM. De FREEDOM is geschikt voor poorten tot een gewicht van 400 kg. Door de schuine stand van de motorsturing is het aansluiten en programmeren zeer eenvoudig. Vergeet niet de bijbehorende nylon tandlatten te bestellen.

De Kit JUMP is een garage deuropener met een raillengte van 3 meter. De JUMP is geschikt voor het automatiseren van sectionaal- en kanteldeuren met een hoogte van maximaal 260 cm en een maximale breedte van 350 cm.

BYOU accessoires

Met een BYOU kit heb je een complete set om je poort veilig te automatiseren. Deze kits zijn wel uit te breiden met verschillende BYOU accessoires:

BYOU 3 1140x500 WEB

Graag aan de slag met een doe-het-zelf kit van BYOU, maar toch nog een aantal vragen? Onze afdeling technisch support helpt je graag verder. Wij zijn telefonisch 0548-542590 of via de chat bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:00 - 12:00 en  13:00 - 17:00.

Bestel snel je BYOU poortopener of de bijbehorende accessoires via onze webshop.

NOG VRAGEN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP:

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8:00 - 17:00 uur.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 0548-542590