Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Onze collectie lineaire poortopeners is uitgebreid met de HYDRO serie. 

Nieuw in ons assortiment zijn deze hydraulische lineaire poortopeners van CAB. Openers die geschikt zijn voor een maximale vleugellengte van 8 meter. Deze hydraulische lineaire poortopeners zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen qua vleugellengte en gewicht. Ook zijn de HYDRO poortopeners beschikbaar in enkele motoren of in een complete kit. 

Motoren:

Kits:

De kit HYDRO bestaat uit: 2 motoren, 1 sturing BRAINY, 1 handzender TO.GO2VA, 1 antenne AW en 1 set fotocellen PUPILLA. 

KIT HYDRO 1140x500 WEB

De HYDRO motoren hebben een robuste uitstraling en zijn voorzien van een strak design. Ze zijn vervaardigt uit uitsluitend hoogwaardig materiaal, waardoor u gegarandeert bent van een lange levensduur. De motor beschikt over een dubbele blokkering en bij stroomuitval kan de motor eenvoudig worden ontgrendeld met een persoonlijke sleutel. Daarnaast draaien de hydraulische motoren op BIO-OIL. Deze biologische olie is apart bij ons verkrijgbaar.

Super sterke motor

De uitblinker van de HYDRO motoren is de HYDRO80. Deze sterke poortopener is uitermate geschikt voor intensief industrieel gebruik. De lineaire motor kan gebruikt worden voor draaipoorten met een maximale vleugellengte van 8 meter en met een maximaal gewicht van maar liefst 1000 kg. De HYDRO80 is een ideale lineaire opener voor zware draaipoorten op bijvoorbeeld bedrijventerreinen. Benieuwd naar het automatiseren van je poort? Bij Portacon is alles mogelijk omtrent automatisering van toegangsbeheer.

HYDRO80 Atrikel WEB