Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Een poort is niet alleen een functioneel element van je woning of bedrijfspand, maar het is ook het eerste wat mensen zien wanneer ze je woning of bedrijf naderen.

 

De SAM knikarm poortopener is een betrouwbare en krachtige oplossing voor het automatiseren van een bestaande of nieuwe poort. De SAM is nieuw in de collectie en in deze blog gaan we dieper in op de specificaties en geavanceerde functies. 

De SAM poortopener is geschikt voor draaipoorten met een maximale vleugellengte van 2,5 meter. Daarnaast is de SAM perfect voor poorten met grote kolommen. De SAM knikarm poortopener is ook verkrijgbaar in een complete kit. Of je nu een gloednieuwe poort automatiseert of een bestaande situatie wilt upgraden, de kit SAM bevat alles wat je nodig hebt voor een vlotte installatie. Standaard wordt de kit SAM knikarm poortopener geleverd met één handzender, zodat je direct controle hebt over je poort. Zelfs bij stroomuitval is handmatige opening mogelijk, waardoor je altijd toegang hebt tot jouw terrein, ongeacht de omstandigheden.

kit sam 1140x500 WEB

Krachtige prestaties

Een van de indrukwekkende eigenschappen is de kracht van de SAM.24. De 24 Vdc motor opent en sluit in slechts 14 seconden. Een zeer snelle openingstijd die zorgt voor een goede doorstroming.

Robuuste veiligheid

Veiligheid staat bij het automatiseren voorop. De SAM knikarm poortopener voldoet aan de veiligheids normen. Tevens wordt de Kit SAM geleverd inclusief fotocellen. De fotocellen detecteren obstakels tijdens de beweging van de poort. Zodra de fotocellen een obstakel detecteren, wordt de beweging van de poort onmiddelijk gestopt en omgekeerd. Hierdoor wordt schade aan voertuigen, personen of eigendommen voorkomen. Alles om de veiligheid van iedereen te waarborgen. 

Duurzaam & betrouwbaar

Automatiseringssystemen moeten bestand zijn tegen dagelijks gebruik en de elementen, en de KIT SAM.24 is hierop geen uitzondering. De SAM is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs in omgevingen met intensief gebruik en wisselende weersomstandigheden. Je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van deze poortopener, wat resulteert in jarenlang probleemloos gebruik.

De ideale oplossing

Wanneer lineaire motoren geen praktische optie zijn, biedt de KIT SAM.24 Knikarm Poortopener de ideale oplossing voor het automatiseren van jouw poort. Of je nu een bestaande of nieuwe poort hebt, deze kit past zich aan jouw behoeften aan en biedt betrouwbaarheid, snelheid en veiligheid in één pakket.

Ben je benieuwd of de KIT SAM.24 geschikt is voor jouw situatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze verkopers via de chat, e-mail of telefoon. Onze experts staan klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden.

 

Stel uw vraag