Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

In een wereld waar functionaliteit en vormgeving elkaar ontmoeten, introduceert RISE de SPARTACUS verkeerspaal. 

Een samenspel van materialen en afmetingen

De SPARTACUS verkeerspaal, ontwikkeld door de expertise van de RISE een onderdeel van Beninca Group, heeft een modern en strak ontwerp. Dit wordt versterkt door de keuze uit twee hoogwaardige afwerkingen: RVS (roestvrij staal) AISI316 en antraciet Staal S355JR. De paal komt in twee verschillende maten – een elegante 200 mm doorsnee en een imposante 275 mm doorsnee, elk beschikbaar in hoogtes van 600 mm en 800 mm. Deze variëteit aan afmetingen maakt het mogelijk om de verkeerspaal toe te passen in verschillende omgevingen.

 

Verkeerspalen spartacus artikel 1140x500 WEB

 

Indrukwekkende snelheid en betrouwbaarheid

Met een snelle openingstijd van slechts 3 of 4 seconden, afhankelijk van het gekozen model, zet de SPARTACUS verkeerspaal, een nieuwe standaard in efficiëntie. Deze snelle werking minimaliseert wachttijden voor verkeer en maximaliseert de doorstroming. Bovendien staat de SPARTACUS bekend om zijn betrouwbaarheid, waardoor hij een ideale keuze is voor drukke verkeerspunten en gebieden waar nauwkeurige controle van groot belang is.

Stijlvol design en duurzaamheid

Het opvallende design van de SPARTACUS verkeerspaal, vormt een uitnodigende combinatie van moderniteit en kracht. De paal is niet alleen een functioneel element in de openbare ruimte, maar ook een stijlvolle verrijking voor de omgeving. Met een indrukwekkende wanddikte van 6 mm is de paal bestand tegen vandalisme en andere externe invloeden. Een langdurige en duurzame prestatie wordt hierdoor gegarandeerd.

Innovatieve verlichting en onderhoudsgemak

De SPARTACUS verkeerspaal, ontwikkeld met de expertise van de RISE Beninca Group, is standaard uitgerust met ingebouwde Ledverlichting. De Ledverlichting zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid, zelfs van veraf. Hierdoor draagt de paal bij aan de verkeersveiligheid, zowel overdag als 's nachts. Het onderhoud en inspectie van de paal zijn eenvoudig uit te voeren dankzij de strategische plaatsing van de pompunit aan de bovenzijde, naast de paal. Na het verwijderen van het deksel kunnen onderhoudstaken snel en efficiënt worden uitgevoerd.

 

Verkeerspaal RVS SPARTACUS 275/800I

Verkeerspaal RVS SPARTACUS 275/800I
934302479

  • Snel open, 4 seconden
  • Ingebouwde LED verlichting
  • RVS
€ 5.193,63 excl. btw € 6.284,29 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

Verkeerspaal antraciet SPARTACUS 275/800

Verkeerspaal antraciet SPARTACUS 275/800
934302478

  • Snel open, 4 seconden
  • Ingebouwde LED verlichting
  • Sterk en betrouwbaar
€ 4.341,58 excl. btw € 5.253,31 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

Verkeerspaal antraciet SPARTACUS 275/600

Verkeerspaal antraciet SPARTACUS 275/600
934302476

  • Erg snel open, 3 seconden
  • Mooi design
  • Sterk en betrouwbaar
€ 3.899,17 excl. btw € 4.718,00 incl. btw
Bekijk en Bestel >>

Veelzijdigheid en functionaliteit

De SPARTACUS verkeerspaal biedt een scala aan toepassingen. Of het nu gaat om het afsluiten van wegen, parkeerterreinen, jachthavens of campings, deze hydraulische verkeerspaal past zich aan aan de behoeften van de situatie. Bovendien blijft de paal bij een stroomstoring omhoog staan en kan deze handmatig worden ontgrendeld. De betrouwbare werking wordt gegarandeerd, zelfs in onverwachte omstandigheden.

Accessoires voor maatwerk

Om de SPARTACUS verkeerspaal volledig af te stemmen op specifieke vereisten, kunnen aanvullende accessoires moeiteloos worden bijbesteld. Deze aanpassingsmogelijkheden maken het gemakkelijk om de verkeerspaal naadloos te integreren in bestaande infrastructuur of nieuwe projecten. Ook de bijbehorende producten zijn via de webshop te bestellen. Denk hierbij aan de fundatie box en de motorsturing.

In de wereld van verkeersregeling en veiligheid combineert de SPARTACUS verkeerspaal esthetiek en functionaliteit op een meesterlijke manier. Meer informatie over de SPARTACUS hydraulische verkeerspalen lees je op de productpagina of neem contact op met één van onze verkooptoppers!

 

Stel uw vraag