Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

In de voortdurende zoektocht naar geavanceerde beveiligingsoplossingen is de Antiterrorisme verkeerspaal MAXIMUM van RISE een indrukwekkende toevoeging.

 Met een combinatie van robuustheid, technologische finesse en vandalismebestendigheid biedt deze hydraulische verkeerspaal een hoog niveau van bescherming voor diverse locaties.

Ontwerp en Constructie

De MAXIMUM is niet zomaar een verkeerspaal; het is een antiterrorismebarrière ontworpen om een krachtige verdedigingslinie te bieden. Met een indrukwekkende diameter van 275 mm en een hoogte van 900 mm, valt deze automatische hydraulische paal op door zijn imposante verschijning. De 10 mm dikke wand en grafietzwarte kleur dragen bij aan zowel de duurzaamheid als de esthetiek van het ontwerp. Daarnaast is de verkeerspaal ook verkrijgbaar in RVS.

Veiligheid en Certificering

De MAXIMUM is geen concessie op het gebied van veiligheid. Gecertificeerd volgens internationale normen, waaronder IWA 14-1: 2013 en PAS68: 2013, weerstaat deze verkeerspaal een botsing met een voertuig van 7500 kg, gelanceerd met een snelheid van 48 km/u. De certificeringen spreken voor zich: deze paal is gebouwd om stand te houden onder extreme omstandigheden.Technologische Kenmerken

De ingebouwde reflecterende strips, optioneel te voorzien van LED-verlichting, verhogen niet alleen de zichtbaarheid maar voegen ook een modern tintje toe aan de functionaliteit. Met de mogelijkheid tot het eenvoudig bijbestellen van accessoires, zoals de fundatiebox en motorsturing, biedt Portacon een allesomvattende oplossing.

Handig Onderhoud

De slimme plaatsing van de pompunit aan de bovenkant maakt onderhoud en controle een fluitje van een cent. Verwijder eenvoudig het deksel en voer de benodigde inspecties uit zonder gedoe.

Toepassingen

De MAXIMUM is veelzijdig inzetbaar en geschikt voor diverse locaties zoals wegen, parkeerterreinen, ambassades, campings en jachthavens. Zelfs bij stroomuitval blijft de verkeerspaal in de verhoogde positie staan, wat handmatige ontgrendeling mogelijk maakt.

antiterrorisme verkeerspaal MAXIMUM 1140x500 WEB

Specificaties in een Oogopslag:

  • Diameter: Ø275 mm
  • Hoogte: 900 mm
  • Wanddikte: 10 mm
  • Openingstijd: 4,5 seconden
  • Max. aantal bewegingen: 3500 per dag
  • Gewicht: 340 kg
  • Energieverbruik: 1000W
  • Bedrijfstemperatuur: -40°C / +60°C (GL.HEAT beschikbaar als optie voor temperaturen onder de -10°)
Conclusie

De Antiterrorisme verkeerspaal MAXIMUM is een innovatieve en effectieve beveiligingsoplossing voor de moderne wereld. Met oog voor detail, robuuste constructie en geavanceerde technologie biedt deze verkeerspaal gemoedsrust op het gebied van veiligheid zonder afbreuk te doen aan stijl. Voor wie op zoek is naar maximale bescherming met een vleugje elegantie, is de MAXIMUM de ideale keuze!

Stel uw vraag