Voor 15:00 besteld, morgen GRATIS bezorgd!

Ontdek de LIMIT4 slagboom. Een boom die handmatig wordt bediend.

De LIMIT4 slagboom is de nieuwste aanwinst in ons assortiment. Deze handbediende slagboom is ideaal voor wegen en paden waar weinig verkeer passeert en er geen mogelijkheid is voor een elektrische aansluiting.

Handmatige slagbomen worden vooral toegepast wanneer er een tijdelijk oplossing nodig is voor het afsluiten van terreinen zoals een bouwplaats. Verder is de LIMIT4 de ideale oplossing voor recreatieterreinen, marktpleinen, bedrijfsterreinen en in natuurgebieden, zoals in de duinen of in het bos.

De slagboom is eenvoudig te bedienen door middel van het handvat aan het einde van de boomhouder. Ook is er een mogelijkheid om de slagboom te vergrendelen, dit kan door middel van een hangslot. Op deze manier kunnen ongewenste voertuigen het terrein niet betreden.

Er zijn twee verschillende versies van de LIMIT4 beschikbaar. De slagboom kan geleverd worden in een gecoate kleur RAL 7021 en een RVS uitvoering. De lengtes van de LIMIT4 variëren van 2,5 meter tot 6,5 meter.  Zijn elegante uitstraling maakt de LIMIT 4 handmatige slagboom geschikt voor ieder straatbeeld.

Op zoek naar een handmatige slagboom voor het afsluiten van uw camping, bedrijfsterrein of een natuurgebied, zoals de duinen of in het bos? De LIMIT4 is dé oplossing.

Bekijk snel welke uitvoering voor uw situatie geschikt is!

LIMIT4 inox 1140x500

Deze website maakt gebruik van cookies: meer informatie