Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Een moderne oplossing voor snel verkeersbeheer.

Of je nu een drukke parkeerplaats, een beveiligde bedrijfstoegang, of een evenementenlocatie beheert, een efficiënte slagboominstallatie is van onschatbare waarde voor het reguleren van voertuigverkeer.

Wanneer je op zoek bent naar een robuuste en moderne oplossing die aan al jouw behoeften voldoet, dan is de DIVA.3 slagboominstallatie de juiste keuze. 

De DIVA.3 slagboom: Een krachtige en efficiënte oplossing
De DIVA.3 slagboominstallatie is ontworpen om te presteren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Met een maximale boomlengte van 3 meter biedt deze slagboom voldoende bereik om voertuigen soepel door te laten. Maar wat de DIVA.3 echt indrukwekkend maakt, is het gebruik van geavanceerde technologieën om een snelle controle en doorstroming van een groot aantal voertuigen in korte tijd mogelijk te maken.

Een van de opvallende kenmerken van de DIVA.3 is de 24V borstelloze motor, die niet alleen krachtig is, maar ook zeer duurzaam. Hierdoor is de slagboom geschikt voor zeer intensief gebruik zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. De snelle openingstijd en sluitingstijd van de slagboom, binnen 1 seconde, zorgen voor een vlotte verkeersstroom zonder onnodige wachttijden.

DIVA slagboominstallatie praktijk 1140x500 WEB

Eenvoudige installatie met ingebouwde motorsturing
De DIVA.3 wordt geleverd met een ingebouwde motorsturing die het installatieproces aanzienlijk vereenvoudigt. Deze motorsturing is strategisch geplaatst onder de scharnierende bovenkap van de slagboom. Op deze manier heeft de installateur eenvoudig toegang tot de sturing. Dit betekent dat je niet hoeft te worstelen met ingewikkelde aansluitingen, wat resulteert in een snelle en efficiënte installatie.

Functionele LED-Verlichting
Een van de innovatieve functies van de DIVA.3 is de LED-verlichting aan de onderkant van de afdekkap en de Fiberglass boom. Deze verlichting kan op meerdere manieren worden ingesteld om de verkeerscontrole te verbeteren. Je hebt de keuze tussen een standaard vaste kleur of het gebruik van de verlichting als verkeerslicht.

Groen: Wanneer de slagboom opent of geopend is.
Rood: Wanneer de slagboom sluit of gesloten is.

Deze simpele, maar handige visuele aanwijzingen helpen bestuurders en beheerders om snel te zien of de slagboom open of dicht is, wat helpt om het verkeer beter te regelen. Voor het aansturen van de LED-verlichting heb je de DIVA.TL nodig. Deze accessoire, met artikelnummer 917602416, stelt je in staat om de verlichting nauwkeurig aan te sturen en te configureren naar jouw specifieke wensen.

KIT DIVA: Alles wat je nodig hebt in één pakket

Je kunt de DIVA.3 slagboominstallatie ook als een complete set krijgen, zodat je alles hebt wat je nodig hebt om het verkeer te beheren. In deze set krijg je:

1x DIVA.3 slagboominstallatie
1x Lange fiberglass arm met LED-verlichting voor de slagboom
2x Handzender TO.GO2VA
1x Betonsokkel voor de slagboom
1x DIVA.TL bedieningsprint voor de LED-verlichting
1x Set reflecterende stickers CAT.20

Of te wel, alles wat je nodig hebt om de DIVA.3 slagboominstallatie te laten werken zit in deze set. En je kunt het gemakkelijk online bestellen!

Conclusie
De DIVA.3 slagboominstallatie biedt een geavanceerde en robuuste oplossing voor al jouw verkeerscontrolebehoeften. Met zijn krachtige motor, snelle werking, en slimme LED-verlichting, zorgt de DIVA.3 voor een soepele doorstroming van voertuigen en verbetert het de algehele verkeerscontrole op jouw locatie. Investeer vandaag nog in deze moderne slagboominstallatie en ervaar de voordelen van efficiënt verkeersbeheer!

Voor meer informatie en om de DIVA.3 slagboominstallatie en de DIVA.TL te bestellen, kun je terecht op onze website. Vergeet niet om de DIVA.TL toe te voegen aan jouw bestelling om de volledige functionaliteit van de LED-verlichting te benutten of bestel de Kit DIVA.3 slagboominstallatie.

Stel uw vraag