Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Bij Portacon draait het niet alleen om poortopeners, we hebben namelijk ook deuropeners in ons assortiment. Zo wordt het openen van je deur een fluitje van een cent!

Of je nu je huis binnenkomt of een winkel bezoekt, onze automatische deuropeners zorgen ervoor dat je de deur niet meer zelf hoeft te duwen. Maar wat is het nut van zo'n handige deuropener?

De voordelen: Eenvoudig en hygiënisch 

  • Niet meer duwen: Met een automatische deuropener hoef je niet meer te duwen of te trekken. De deur opent namelijk helemaal vanzelf, net zo handig.
  • Hygiënisch gemak: Of je nu je handen vol hebt met boodschappen of gewoon geen zin hebt om de deurklink aan te raken, onze deuropeners maken het leven eenvoudiger en hygiënischer.

schuifdeurautomaat cornerstone 1200x280

Het assortiment

De deuropeners zijn te verdelen in twee hoofdcategorieën: Draaideuropeners en schuifdeuropeners

1. Draaideuropeners

Draaideuropeners zijn perfect geschikt voor draaideuren, waaronder openslaande garagedeuren en binnendeuren. De automatische deuropeners met sensor bieden niet alleen gemak, maar ook efficiëntie. Het assortiment deuropeners bestaat uit:

De draaideurautomaten van MyOne en CDVI worden toegepast bij binnendeuren. De Kit BILL is uitermate geschikt voor het automatiseren van openslaande garagedeuren.

2. Schuifdeuropeners

Schuifdeuropeners zie je veel terug bij bedrijven en winkelpanden. De schuifdeuren zijn uitgerust met bewegingsmelders en zorgen voor een gastvrije ontvangst. Verder verminderen ze warmteverlies in de winter. Wij bieden verschillende varianten schuifdeuropeners:

  • Schuifdeurautomaat voor 1 deur
  • Schuifdeurautomaat voor 2 deuren

Er zijn een tal van accessoires beschikbaar zoals bevestigingsrails voor glazendeuren en draaiknoppen om de deur te ontgrendelen.

Kwaliteit die telt!

Kies je voor Portacon, dan kies je voor hoogwaardige producten. Producten die hun kwaliteit waarborgen. De deuropeners zijn van de gerenommeerde merken CDVI en MyOne, een onderdeel van de Beninca Group. Deze merken staan bekend om hoogwaardige kwaliteit en gebruiksvriendelijke producten. Dat betekent duurzaamheid en betrouwbaarheid waar je op kunt rekenen!

Hygiëne en comfort

Een automatische deuropener biedt niet alleen gemak, maar ook voordelen op het gebeid van hygiëne en comfort. Voorla in zorginstellingen, revalidatiecentra en ziekenhuizen worden automatische deuropeners veelvuldig toegepast. Personen met beperkte mobiliteit of in gebouwen waar strenge hygiëne-eisen gelden, profiteren van deze automatisering. 

Accessoires voor optimaal gebruik

Om de deuropener helemaal naar wens te bedienen zijn er een tal van accessoires beschikbaar:

Of het nu gaat om het verbetern van de toegankelijkheid, het waarborgen van hygiëne of het vergroten van comfort, onze autmatische deuropeners bieden een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor jouw situatie. Ontdek de mogelijkheden en maak jouw toegangsbeheer eenvoudig en efficiënt!

Stel uw vraag