Voor 15:00 besteld, VANDAAG verzonden!

Met de UNISCAN van Bircher beveilig je binnen no time je draaideur.

De UNISCAN zorgt er voor dat mensen, kleine kinderen en minder validen veilig een automatische draaideur en carrouseldeur kunnen passeren. Het is in Nederland verplicht bij een automatische draaideur en/of carrouseldeur beveiliging toe te passen. De UNISCAN draaideurbeveiliging van Bircher is de kleinste in zijn soort. Het systeem wordt kenmerkt door een strak en small design waardoor de sensor onopvallend is. 

Het monteren en installeren van de UNISCAN is zeer eenvoudig. Met één druk op de knop stelt het apparaat zich volautomatisch in en doorloopt het een aanleerproces. De gebruikshoogte is maximaal 3 meter.

UNISCAN bircher 3 1140x500 WEB

Wij bieden de UNISCAN aan in een complete set of een aparte sensor. Met de Kit UNISCAN complete deurset ontvang je een pakket met alle onderdelen netjes gerangschikt. Je hebt direct alles bij de hand om de draaideur te voorzien van draaideurbeveiliging. Ook kunnen draaideuren of elektrische deuren geopend worden met een radar bewegingssensor.

Voor meer technische informatie is het mogelijk de productinformatie te raadplegen op de productpagina van de UNISCAN op onze website. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan contact op met onze afdeling technisch support.